کد خبر 685413
۱۴۰۵/۰۶/۰۸ ۰۳:۴۵

می‌گویند که مهاجمی نداریم، اما هفت گل به ثمر رساندیم

ساعت 24 - الکس بائنا، که دو گل برای اتلتیکو در دیدار مقابل سویا به ثبت رسانده، قصد دارد جایگاهی مستحکم در تیم سرخ‌وسفیدپوشان پیدا کند.
می‌گویند مهاجم نداریم ولی هفت گل زدیم

به نقل از "ورزش سه"، بائنا، مهاجم 25 ساله اتلتیکو، پس از انجام بازی‌ای که در آن نخستین دبل خود را با پیراهن این تیم ثبت کرد، با شبکه موویستار لالیگا مصاحبه کرد. این دیدار با پیروزی 1-3 اتلتیکو مقابل سویا به پایان رسید.

عملکرد تیم: «تیم در نیمه اول به طرز بسیار مطلوبی بازی کرد. ما در کنترل توپ فوق‌العاده عمل کردیم و به حریف هیچگونه فرصتی برای گلزنی ندادیم. باید همچنان مانند نیمه اول از فرصت‌هایمان بهره‌برداری کنیم. به‌طور کلی، تیم نمایشی بسیار عالی از خود به نمایش گذاشت».

بازی به‌عنوان مهاجم کاذب: «من، جولیانو، لی کانگ این و لوکمن همه قادر به بازی در این موقعیت هستیم. امروز نوبت من بود که در این نقش ظاهر شوم».

2530562

گل‌ها: «واقعاً خوشحالم. طی کردن این مسیر برایم بسیار ارزشمند بوده و اکنون احساس اعتماد به نفس فوق‌العاده‌ای دارم. این موفقیت‌ها را مدیون هم‌تیمی‌هایم هستم که به من کمک کردند تا گلزنی کنم».

اعتماد به نفس: «هر بازیکنی پس از دستیابی به قهرمانی در جام جهانی و نشان دادن یک عملکرد خوب در تورنمنت، سطح بالایی از اعتماد به نفس را تجربه می‌کند. باید از این فرم خوب فاصله نگیریم و همچنان برای موفقیت تیم تلاش کنیم».

امروز به‌عنوان خولین نشان دادی: «من به‌عنوان بائنا، نقش خود را ایفا کردم. هر بازیکنی ویژگی‌های خاص خودش را دارد و این تیم دارای ابزارهای توانمندی است. این در حالی است که با وجود ادعای عدم وجود یک مهاجم تخصصی، ما در سه بازی هفت گل به ثمر رسانده‌ایم».

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.