کد خبر 685463
۱۴۰۵/۰۶/۰۸ ۰۷:۵۵

رونالدو: جورجینا محور خانواده ماست

ساعت 24 - کریستیانو رونالدو از جورجینا رودریگز به‌عنوان بخش مرکزی خانواده و نزدیک‌ترین دوست خود یاد کرده است.
رونالدو: جورجینا قلب خانواده ماست

بر اساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، کریستیانو رونالدو در طی یک گفت‌وگوی احساسی، به اهمیت بسیار بالای جورجینا رودریگز در زندگی فردی و خانوادگی‌اش اشاره کرده و او را به عنوان پایه اصلی خانواده و بهترین دوستش معرفی کرد.

ستاره فوتبال پرتغالی در مورد همسرش اظهار داشت:

«زمانی که جورجینا به زندگی من وارد شد، من به ثبات و عشق حقیقی احتیاج داشتم. از نخستین لحظه متوجه شدم که او شخصی منحصر به فرد با قلبی بزرگ و نیرویی ستودنی است.»

رونالدو در ادامه به زندگی خانوادگی‌ای که با هم بنا کرده‌اند اشاره کرد و گفت:

«ما با هم یک خانواده شگفت‌انگیز ساخته‌ایم و او محور تمام امور است. فداکاری او برای فرزندان ما و همچنین برای خودم واقعاً شگفت‌آور است؛ او در هر لحظه در کنار ماست تا از ما حمایت کند، هدایت نماید و خوشی را با ما تقسیم کند.»

این برنده پنج توپ طلای جهان، رابطه‌اش با جورجینا را فراتر از صرفاً یک همزیستی دانست و بیان کرد:

«جورجینا نه فقط شریک زندگی من است، بلکه بهترین دوستم نیز هست و این موضوع برای من اهمیت زیادی دارد.»

رونالدو همچنین به چالش‌ها و مشکلاتی که در سال‌های اخیر با آن‌ها مواجه شده‌اند اشاره کرد و تصریح کرد که همین همبستگی سبب تقویت ارتباط آن‌ها شده است.

«در طول سال‌ها با موانع متعددی روبه‌رو بوده‌ایم، اما همواره آنها را با یکدیگر پشت سر گذاشته‌ایم. من به صبر، تعهد و عشق بی‌قید و شرط او ارادت دارم.»

او در انتهای صحبت‌هایش بیان کرد:

«داشتن جورجینا در کنارم یک امتیاز بزرگ است و خرسندم که این مسیر را در کنار او طی می‌کنم.»

257251

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.