کد خبر 686026
۱۴۰۵/۰۶/۰۸ ۲۱:۱۷

گوشی تازه پوکو با ظرفیت باتری ۱۰۰۰۰ میلی‌آمپرساعت

ساعت 24 - پوکو با انتشار یک تیزر، از معرفی گوشی پوکو X۸ Power ۵G با باتری با ظرفیت ۱۰ هزار میلی‌آمپرساعت در تاریخ ۱۳ شهریور خبر داد.
گوشی جدید پوکو با باتری ۱۰۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی

فرارو- شرکت شیائومی به تازگی قصد خود را برای معرفی گوشی پوکو X8 پاور در تاریخ ۴ سپتامبر (۱۳ شهریور) اعلام کرده است؛ این گوشی جدید با باتری حجیم ۱۰ هزار میلی‌آمپرساعتی، یکی از بزرگ‌ترین باتری‌ها در مجموعه تولیدات این برند محسوب می‌شود و به ادعای شیائومی، قادر است با یک بار شارژ به مدت ۳.۵ روز کار کند.

طبق گزارش فرارو، اولین تیزر رسمی از پوکو X8 پاور، به نمایش بدنه زرد رنگ و ماژول دوربین مربعی شکل آن پرداخته است. این گوشی از قابلیت شارژ سریع سیمی ۱۰۰ واتی و همچنین شارژ معکوس ۲۷ واتی بهره‌مند خواهد بود و در مواقع لزوم می‌تواند به عنوان پاوربانک نیز عمل کند.

این گوشی به یک نمایشگر ۶.۸۳ اینچی تجهیز شده است که با گوریلا گلس ویکتوس ۲ محافظت می‌شود و حداکثر روشنایی HDR آن به ۳۵۰۰ نیت می‌رسد. همچنین، گواهی‌های IP68 و IP69K تضمین‌کننده مقاومت دستگاه در برابر نفوذ آب و گردوغبار هستند.

در زمینه دوربین، این گوشی به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با قابلیت لرزش‌گیر اپتیکال، دوربین فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی و همچنین دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی مجهز خواهد شد. پردازش اطلاعات به عهده تراشه اسنپدراگون ۶ نسل ۵ خواهد بود.

شرکت شیائومی برای مدل پوکو X8 پاور چهار به‌روزرسانی اصلی اندروید و همچنین ۶ سال به‌روزرسانی امنیتی را متعهد شده است. همزمان با این محصول، نسخه استاندارد پوکو X8 5G نیز با باتری ۹ هزار میلی‌آمپرساعتی معرفی خواهد شد. قیمت هر دو مدل در زمان رونمایی مشخص خواهد شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.