کد خبر 686252
۱۴۰۵/۰۶/۰۹ ۰۹:۰۸

پیشنهاد جنجالی عراقی‌ها در مورد یحیی گل‌محمدی

ساعت 24 - رسانه اسپورت عراق پس از چهارمین تساوی دهوک که تحت سرپرستی گل‌محمدی رقم خورد، به بررسی و انتقاد از این سرمربی ایرانی پرداخت.
ادعای خبرساز عراقی‌ها درباره یحیی گل‌محمدی

تیم دهوک زیر نظر یحیی گل‌محمدی در هفته چهارم لیگ ستارگان عراق مقابل تیم نوروز قرار گرفت. این مسابقه با نتیجه بدون گل به پایان رسید و دو تیم نتوانستند گلی به ثمر برسانند.

این نتیجه به معنی چهارمین تساوی متوالی برای دهوک در دوران هدایت یحیی گل‌محمدی است و به وضوح نشان می‌دهد که این مربی ایرانی هنوز موفق به کسب پیروزی در لیگ عراق نشده است. عملکرد ناامیدکننده دهوک باعث بالا رفتن میزان انتقادات از گل‌محمدی شده است.

رسانه اسپورت عراق به انتقاد از یحیی گل‌محمدی پرداخته و مجری این برنامه اظهار داشت: "باز هم تساوی برای تیم یحیی. نمی‌دانم این سرمربی چه هدفی دارد. او تنها جسمش در عراق است و روحش در ایران به سر می‌برد؛ چرا که باشگاه سپاهان با او در تماس است و به نظر می‌رسد او با مدیریت دهوک در مشکل است."

در حال حاضر، دهوک باید خود را برای دیداری دشوار آماده کند و یحیی گل‌محمدی و شاگردانش در برابر نیروی هوایی قرار خواهند گرفت.

 

منبع : ايسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.