کد خبر 686308
۱۴۰۵/۰۶/۰۹ ۱۰:۰۳

بیش از ۲ درصد رشد قیمت نفت

ساعت 24 - در جریان معاملات روز دوشنبه در بازار جهانی، قیمت نفت به دنبال حمله نظامی ایالات متحده به جزیره لارک واقع در تنگه هرمز و واکنش دفاعی جمهوری اسلامی ایران، بیش از ۲ درصد افزایش یافت.
قیمت نفت بیش از ۲ درصد افزایش یافت

طبق گزارش ایسنا، قیمت نفت برنت با ۲ دلار و ۲۱ سنت یا ۲.۵۱ درصد به ۹۰ دلار و ۳۱ سنت در هر بشکه افزایش یافت. همچنین، نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با یک دلار و ۸۳ سنت یا ۲.۱۹ درصد افزایش، به قیمت ۸۵ دلار و ۲۳ سنت در هر بشکه رسید.

وزارت امور خارجه ایران در بیانیه‌ای درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به جزیره لارک و واکنش دفاعی کشورمان اعلام کرد: در شامگاه یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵، ارتش تروریستی آمریکا بار دیگر با نقض حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، به برخی نقاط جزیره لارک حمله کرد. در پاسخ به این تعرض نظامی و مطابق حق ذاتی دفاع مشروع، نیروهای مسلح قدرتمند ایران اسلامی، پایگاه‌های نظامی آمریکا در کشور اردن را که منشأ و پشتیبان این تجاوز بودند، هدف ضربات دفاعی قرار دادند.

سوورو سرکار، رئیس تحقیقات انرژی در بانک DBS، اظهار داشت: «ما قبلاً امیدوار بودیم که تا پایان سه‌ماهه سوم به مذاکرات توافقات آمریکا و ایران بازگشته و به نتیجه برسیم، اما اکنون این موضوع بعید به نظر می‌رسد. بنابراین، پیش‌بینی می‌شود که قیمت نفت در محدوده ۸۵ تا ۹۵ دلار در هر بشکه باقی بماند، مگر اینکه شفافیت بیشتری درباره وضعیت تنگه هرمز صورت گیرد.

قبل از شروع تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در ۲۸ فوریه (۹ اسفند)، تنگه هرمز، به عنوان مسیر ترانزیت حدود یک پنجم از کل مصرف جهانی سوخت‌های نفتی و گاز طبیعی شناخته می‌شد. اما پس از آغاز این حمله غیرقانونی، تردد از این تنگه به شدت کاهش یافت. داده‌های کشتیرانی روز دوشنبه نشان داد که تعداد کشتی‌های حمل کالایی که در آخر هفته از تنگه هرمز عبور کردند، به پنج کشتی در روز رسیده است که نشان‌دهنده احتیاط و احتیاط شرکت‌ها نسبت به حملات به کشتی‌هاست.

عملیات تجارت دریایی بریتانیا روز یکشنبه اعلام کرد که یک نفتکش در حین عبور از تنگه در روز شنبه به هدف اصابت یک پروژه قرار گرفته است.

بر اساس گزارش رویترز، نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت به‌رغم کاهش بیش از چهار درصدی در هفته گذشته، که اولین کاهش هفتگی آن‌ها در طول سه هفته اخیر بود، در ماه اوت دچار کاهش جزئی شده‌اند.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.