کد خبر 686419
۱۴۰۵/۰۶/۰۹ ۱۱:۱۷

شکار شگفت‌انگیز بارسلونا: نابغه هجومی-دفاعی پپ!

ساعت 24 - گابریل ژسوس در حال حاضر آمادگی دارد تا توانایی‌هایی که پپ گواردیولا را مسحور کرده، در تیم بارسلونا به نمایش بگذارد.
شکار غافلگیرکننده بارسلونا: بهترین مهاجم-مدافع پپ!

طبق اعلام "ورزش سه"، دست‌یابی به لیگ برتر انگلیس در سن ۱۹ سالگی و تأثیرگذار بودن بلافاصله بر این لیگ، نمایانگر موقعیت ویژه‌ای است که ژسوس به‌ عنوان یک مهاجم توانا در محوطه جریمه دارد. این بازیکن ۲۹ ساله که از سوی بارسلونا به‌عنوان مهاجم نوک جدید خود انتخاب شده، دارای سابقه ۹۵ گل در ۲۳۶ بازی برای منچسترسیتی و ۳۳ گل در ۱۲۳ بازی برای آرسنال است.

ژسوس پس از اینکه در المپیک ریو ۲۰۱۶ با زدن سه گل در شش بازی موفق به کسب مدال طلا شد و در همان سال با پالمیراس قهرمان برازیلیرائو و جام حذفی برزیل گشت، به‌ رغم امضای قرارداد با منچسترسیتی و ادامه حضورش به‌صورت قرضی در پالمیراس، در ژانویه ۲۰۱۷ با مبلغ ۳۲ میلیون یورو به منچسترسیتی پیوست و به‌سرعت به جزئی کلیدی در سیستم هجومی پپ گواردیولا تبدیل شد.

2530977

او به‌عنوان هم‌تیمی سرخیو آگوئرو در میدان حضور داشت و در مواقع نیاز در جناح راست یا چپ خط حمله نیز فعالیت می‌کرد. با اینکه ژسوس همیشه جزء بازیکنان ثابت ترکیب نبود، اما به‌خوبی نقش خود را در تیمی که شرایط هجومی متعددی به‌وجود می‌آورد، ایفا کرد. او یک فرصت‌طلب تمام‌عیار است که از قابلیت‌های فنی لازم برای پایان دادن به موقعیت‌ها با ظرافت در مقابل دروازه‌بان حریف بهره‌برداری می‌کند.

او که در منچسترسیتی هم‌محوطه اریک گارسیا، ژوائو کانسلو و رودری بود، در بارسلونا وظیفه‌ای مشابه خواهد داشت، با این تفاوت که این بار رافینیا، هم‌وطنش، راهنمای وی خواهد بود. گواردیولا پیشرفت این بازیکن را در لیگ برتر رصد می‌کرد و همواره به تلاش‌های ژسوس ارج می‌نهاد. حتی زمانی که او در سال ۲۰۲۲ با هزینه ۵۲ میلیون یورو به آرسنال می‌رفت، پپ تأکید بر تعهد و کوشش این مهاجم داشت که دقیقاً همان چیزی است که فلیک برای یک مهاجم شماره ۹ می‌طلبد: «او بهترین مهاجم-مدافعی است که تاکنون داشتم و می‌تواند در هر سه پست هجومی فعالیت کند. قادر است فقط پنج دقیقه در میدان باشد و بهترین پنج دقیقه زندگی‌اش را به نمایش بگذارد یا ۹۰ دقیقه بازی کند و همه‌ی توانش را به کار گیرد.»

2530978

این مهاجم برزیلی از رزومه‌ای شایسته برخوردار است: در طول پنج سال و نیم حضور خود در منچسترسیتی، چهار بار قهرمان لیگ برتر شد و همچنین با آرسنال یک بار این عنوان را کسب کرده است. علاوه بر این، ژسوس در لیگ قهرمانان اروپا سابقه گلزنی در برابر رئال مادرید را نیز دارد و در چهار دیدار خود در این رقابت‌ها، سه بار موفق به گلزنی برابر این تیم شده که این جام هنوز از آن او نشده است.

او در فینال سال ۲۰۲۱ لیگ قهرمانان اروپا مقابل چلسی با نتیجه ۰-۱ شکست خورد و نیم‌ساعت پایانی آن مسابقه را در پورتو تجربه کرد. همچنین در فینال سال ۲۰۲۶ در بوداپست، فرصتی برای ظاهر شدن در زمین برابر آرسنال در مقابل پاری‌سن‌ژرمن پیدا نکرد و در آنجا، پاری‌سن‌ژرمن در ضربات پنالتی پیروز شد. برای ژسوس، لیگ قهرمانان اروپا به‌عنوان یک پرونده ناتمام مانده، همان‌طور که برای تقریباً تمام اعضای بارسلونا نیز صدق می‌کند.

منبع: موندو دیپورتیوو

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.