کد خبر 686616
۱۴۰۵/۰۶/۰۹ ۱۳:۵۵

اولین غایب استقلال در دربی مشخص گردید

ساعت 24 - مهران احمدی که در حال گذراندن دوره بهبودی خود است، در دیدار چهارشنبه مقابل پرسپولیس حضور نخواهد داشت.
اولین غایب استقلال در دربی مشخص شد

مهران احمدی، هافبک باشگاه فوتبال استقلال، به علت ادامه دوره ریکاوری قادر به همراهی تیمش در مسابقه حساس برابر پرسپولیس نخواهد بود.

احمدی که در روزهای اخیر در حال سپری کردن مراحل پایانی دوران آسیب‌دیدگی خود بوده، هنوز به وضعیت مطلوب برای شرکت در بازی نرسیده و به همین خاطر از فهرست بازیکنان استقلال برای دربی پایتخت خارج خواهد شد.

در همین حال، سهراب بختیاری‌زاده پیش‌تر اعلام کرده بود که احمدی در مدت دو هفته آینده به تمرینات تیم استقلال ملحق خواهد شد، اما وضعیتی که این بازیکن دارد، به گونه‌ای است که او همچنان مجاز به شرکت در مسابقات نیست و بنابراین دربی روز چهارشنبه را از دست خواهد داد.

از طرفی، رستم آشورماتوف و صالح حردانی که در روزهای اخیر تحت نظر کادر پزشکی استقلال قرار گرفته بودند، به لحاظ سلامتی مشکلی برای شرکت در مسابقه مقابل پرسپولیس نخواهند داشت و در صورت صلاح‌دید کادر فنی می‌توانند تیم را همراهی کنند.

برنامه دیدار استقلال و پرسپولیس در راستای هفته پنجم لیگ برتر قرار است ساعت ۱۹:۳۰ روز چهارشنبه در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار گردد.

بیشتر بخوانید: دلیل عدم پیگیری استقلال؛ آیا آدان به ایران بازنمی‌گردد؟

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.