کد خبر 686853
۱۴۰۵/۰۶/۰۹ ۱۷:۲۲

آیا یاغی پرسپولیس به دربی ۱۰۷ خواهد رسید؟

ساعت 24 - ابوالفضل جلالی پس از دوره‌ای از مصدومیت، به جمع تمرینات گروهی تیم پرسپولیس ملحق شده و در حال حاضر هیچ مانعی برای همراهی سرخ‌پوشان در دربی ۱۰۷ وجود ندارد.
یاغی پرسپولیس به دربی ۱۰۷ می‌رسد؟

ابوالفضل جلالی، فوتبالیست تیم پرسپولیس که به سبب آسیب‌دیدگی دو مسابقه اخیر این تیم را از دست داده بود، روز گذشته به تمرینات گروهی سرخ‌پوشان بازگشت.

با بازگشت جلالی به جمع تمرین‌کنندگان، این بازیکن هیچ مشکلی برای مشارکت در دربی ۱۰۷ نخواهد داشت و در صورت تایید کادر فنی، قادر خواهد بود در برابر استقلال به میدان برود.

جلالی که در سال‌های گذشته تجربه بازی در تیم استقلال را نیز دارد، برای حضور در این مسابقه حساس بسیار مشتاق است و رو در رویی با تیم سابقش می‌تواند برای او بسیار هیجان‌انگیز باشد.

با این حال، قرار گرفتن جلالی در ترکیب اولیه پرسپولیس هنوز قطعی نیست و تصمیم نهایی در مورد استفاده از او به عهده مهدی تارتار، سرمربی سرخ‌پوشان نهایتا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: جزئیات حضور هواداران استقلال و پرسپولیس در اصفهان؛ ورودی بانوان هم مشخص شد

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.