واکنش گلاره ناظمی به انتخاب داور دربی استقلال - پرسپولیس/ زیر سوال رفتن عدالت در دربی! +عکس
با اعلام فدراسیون فوتبال، داور بازی استقلال و پرسپولیس در هفته پنجم لیگ برتر فوتبال تعیین گردید و موعود بنیادی فر به عنوان قاضی این دربی منصوب شد.
این انتخاب در شرایطی انجام گرفت که بسیاری از متخصصان داوری، کوپال ناظمی را به عنوان بهترین گزینه برای قضاوت دربی معرفی کرده بودند.
در حال حاضر گلاره ناظمی با انتقاد از این انتخاب پیامی را در صفحه اینستاگرام شخصیاش منتشر کرده و نوشت:
«داوری در ایران بیش از هر چیز به عدالت، شفافیت، تخصص و فرصتهای برابر احتیاج دارد. انتخابها باید از نظر منطقی قابل توجیه و صحیح باشند تا داوران برای ادامه فعالیت خود انگیزه کافی داشته و احساس کنند که در حقشان اجحافی روا نشده است. احترام به مقامها همیشه امری ضروری خواهد بود، اما این احترام نباید مانع از بیان حقایق و نقد عملکرد گردد. گاهی اوقات استعفا به معنای پایان یک مسئولیت نیست؛ بلکه فرصتی است برای پاسخگویی به وقایع رخ داده در طول مسیر. #عدالت_در_داوری #تأسف»
بیشتر بخوانید: داور دربی استقلال - پرسپولیس به طور رسمی انتخاب شد
