کد خبر 687150
۱۴۰۵/۰۶/۱۰ ۱۳:۱۳

نکته‌ای از نبویان درباره‌ی حمله پیشگیرانه به منافع آمریکایی در منطقه/ هدر دادن فرصت‌ها، به زیان می‌انجامد

پیشنهاد نبویان برای حمله پیش دستانه به منافع آمریکا در منطقه/ فرصت سوزی، موجب خسارت است
ساعت 24 - نبویان در توییتی اظهار داشت: در حال حاضر، زمان مناسبی برای اجرای حمله پیشگیرانه به منافع آمریکایی در منطقه به شمار می‌رود، که می‌تواند دشمن را به عقب‌نشینی وادارد و محاصره را بشکند.

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمحمود نبویان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در شبکه اجتماعی ایکس به بیان نکاتی پرداخته است:

با توجه به کاهش موجودی تسلیحات دشمن، افزایش قیمت سوخت و نزدیک‌تر شدن به زمان انتخابات کنگره آمریکا، به نظر می‌رسد دشمن تمایل دارد تنش‌ها را کاهش دهد.

بنابراین، اکنون فرصت مناسبی برای اقدام پیش‌دستانه به منافع آمریکا در این منطقه، وادار کردن دشمن به عقب نشینی و از بین بردن محاصره موجود به شمار می‌رود.

هدر دادن زمان ممکن است به ضرر ما تمام شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.