کد خبر 687392
۱۴۰۵/۰۶/۱۰ ۱۶:۰۷

استثنای عجیب فدراسیون برای سرمربی تیم ملی

ساعت 24 - نزدیک به دو سال پیش، فدراسیون فوتبال بر اساس تصمیمی، اجازه فعالیت همزمان مربیان تیم‌های ملی و باشگاهی را سلب کرد. با این حال، در حال حاضر این سؤال مطرح است که چرا چنین قانونی در مورد سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان به کار گرفته نمی‌شود.
استثنای عجیب فدراسیون برای سرمربی تیم ملی

حدود دو سال پیش، فدراسیون فوتبال در نشست هیات رئیسه خود قانونی را به تصویب رساند که به موجب آن، حضور همزمان مربیان رده ملی در باشگاه‌ها ممنوع اعلام گردید. در این راستا، مربیان وقت تیم ملی در سطوح مختلف که در باشگاه‌های متفاوت فعالیت می‌کردند، ناچار به انتخاب یکی از دو گزینه باشگاه یا تیم ملی شدند. اما به نظر می‌رسد که اجرای این قانون در فدراسیون فوتبال تحت تأثیر نام و مقام افراد قرار دارد.

امتیاز عجیبی که مرضیه جعفری در این خصوص دارد، سؤالاتی را به وجود می‌آورد مبنی بر این‌که چرا مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، از حضور همزمان او در تیم ملی و تیم خاتون بم انتقادی نمی‌کند. آیا باید تعارض منافع بر اساس نام و اعتبار افراد تعریف شود؟

شکی نیست که مرضیه جعفری یکی از مربیان موفق و معتبر در حوزه فوتبال بانوان کشورمان است، اما آیا موفقیت‌های او می‌تواند دلیلی برای نادیده گرفتن اجرای قانون باشد؟

با این‌که مرضیه جعفری در حال حاضر قراردادهای تمدید خود با فدراسیون فوتبال برای حضور در نیمکت تیم ملی را امضا نکرده است، اما به دلیل برگزاری یک اردو به منظور ساخت مستند مربوط به جام ملت‌های آسیا، نفرات مورد نظر خود را به اردو دعوت کرده است. اردویی که فریده شجاعی، رئیس کمیته بانوان فدراسیون فوتبال، روز گذشته در مصاحبه‌ای با سایت فدراسیون فوتبال، به دلایل غیرقابل قبول برای برگزاری آن پرداخت. این اردو همچنین باعث شد تا لیگ برتر فوتبال بانوان یک هفته به تأخیر بیفتد.

موضوع اصلی این است که چرا فدراسیون فوتبال در خصوص انتخاب مرضیه جعفری بین تیم باشگاهی و تیم ملی از او سوالی نمی‌پرسد؟ دستاوردهای یک سرمربی نباید بهانه‌ای برای عدم رعایت این قانون باشد، به‌ویژه در شرایطی که سایر مربیان رده ملی با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستند. همچنین مشخص است که قرارداد مربیان تیم‌های بانوان با فدراسیون فوتبال نه‌تنها چندان بالا نیست، بلکه تسویه‌حساب‌ها هم معمولاً با تأخیر انجام می‌شود. در حال حاضر، چگونه می‌شود که سایر مربیان رده‌های ملی باید با این شرایط سازگار شوند، درحالی‌که سرمربی تیم ملی بانوان می‌تواند بدون هیچ مشکلی در دو جا فعالیت کند؟ آیا اصولاً چنین رویه‌ای در دنیای فوتبال طبیعی است؟ آیا مشابه این موقعیت، به مثابه آن است که امیر قلعه نویی همزمان سرمربی تیم ملی و یک باشگاه باشد؟ آیا هواداران فوتبال و طرفداران عدالت در عرصه فوتبال چنین وضعیتی را قبول خواهند کرد؟

بیشتر بخوانید: سورپرایز بختیاری‌زاده برای مدافعان پرسپولیس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.