کد خبر 687930
۱۴۰۵/۰۶/۱۱ ۰۹:۳۸

تهدید جدید بسنت برای تهران؛ تحریم‌های تازه در افق

ساعت 24 - وزیر خزانه‌داری ایالات متحده در اظهاراتی به وضع تحریم‌های نوین علیه سیستم مالی ایران اشاره کرد و اعلام نمود که آمریکا صبر خواهد کرد تا تهران خود را برای رسیدن به توافق مهیا سازد.
تهدید تازه بسنت علیه تهران؛ تحریم‌های جدید در راه است

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، به تداوم فشارهای اقتصادی دولت واشنگتن بر ایران اشاره کرد و اظهار داشت که واشنگتن در حال پیگیری دارایی‌ها و منابع مالی مرتبط با نیروهای نظامی خارج از مرزهای ایران است.

بر اساس گزارش فرارو به نقل از رویترز، بسنت در روز سه‌شنبه اعلام کرد که دولت ایالات متحده در نظر دارد تحریم‌های جدیدی را علیه بخش‌هایی از سیستم مالی ایران وضع کند. او همچنین به احتمال معرفی تحریم‌هایی علیه برخی شرکت‌های مرتبط با ایران اشاره کرد.

این مقام آمریکایی همچنین در خصوص سیاست‌های دولت دونالد ترامپ در رابطه با تهران مدعی شد که ایالات متحده به هدف تغییر محاسبات ایران، به ادامه فشار اقتصادی ادامه خواهد داد و منتظر خواهد ماند تا ایران برای دستیابی به توافق آمادگی لازم را پیدا کند.

بسنت در ادامه به سیاست فشار اقتصادی واشنگتن علیه ایران، که به اعتقاد کارشناسان بی‌نتیجه بوده است، اشاره کرد و گفت: «ما به هیچ وجه این وضعیت را نخواهیم پذیرفت. ما این نظام را از لحاظ اقتصادی تحت فشار قرار خواهیم داد.»

وزیر خزانه‌داری ایالات متحده همچنین مدعی شد که هیچ نشانی از وجود مین دریایی در تنگه هرمز دیده نمی‌شود و دو کشتی نیز به هیچ مین‌ دریایی برخورد نکرده‌اند.

او همچنین ادعا کرد که رسانه‌ها به عنوان یکی از بزرگ‌ترین یاران ایران عمل می‌کنند و کلیه اظهاراتی که از طرف ایران مطرح می‌شود را به سرعت منتشر می‌سازند.

در بخش دیگری از اظهاراتش، وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد که کشورش کنترل تنگه هرمز را در دست دارد و ایران به هیچ عنوان نمی‌تواند بر این آبراه تسلط داشته باشد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.