کد خبر 688276
۱۴۰۵/۰۶/۱۱ ۱۳:۲۵

مالیات به عرصه فعالیت‌های اقتصادی دیجیتال در البرز وارد شد

ساعت 24 - کرج _ مدیرکل امور مالیاتی استان البرز اعلام کرد که با افزایش فعالیت‌های اقتصادی در بستر اینترنت، سازمان امور مالیاتی برای دریافت حق و حقوق قانونی دولت اقداماتی را انجام خواهد داد.
مالیات به فعالیت‌های اقتصادی فضای مجازی البرز رسید

رضا برهانی‌نیا، مدیرکل امور مالیاتی استان البرز در مصاحبه‌ای با خبرنگار مهر اعلام کرد: با گسترش فعالیت‌ها در دنیای مجازی، سازمان امور مالیاتی نیز به تناسب این توسعه، اقدام‌های قانونی مربوطه را به انجام می‌رساند.

وی همچنین افزود: ما در تلاش هستیم که از محل فعالیت‌های اقتصادی صورت‌گرفته در فضای مجازی، حقوق قانونی دولت را تأمین کرده و مالیات مربوط به فعالان این حوزه را طبق قوانین و مقررات تعیین‌شده وصول کنیم.

برهانی‌نیا با تأکید بر این نکته که فعالیت اقتصادی در بستر اینترنت از شمول قوانین مالیاتی مستثنی نیست، بیان کرد: سازمان امور مالیاتی در این راستا گام‌های قانونی خود را با جدیت پیگیری می‌کند و فعالان این حوزه نیز می‌بایست به انجام وظایف مالیاتی خود توجه داشته باشند.

تغییری در مالیات طلافروشان ایجاد نشده است

مدیرکل امور مالیاتی استان البرز در ادامه به تشریح روش محاسبه مالیات طلافروشان پرداخت و گفت: در عرصه طلافروشی، نسبت به سال گذشته تغییر خاصی در روند دریافت مالیات به وجود نیامده است.

وی ادامه داد: هر ساله سطح فعالیت‌ها و نصاب‌های مربوطه برای مشمولیت مالیاتی اعلام می‌شود و امسال نیز این اطلاعات در زمان مقرر اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برهانی‌نیا تصریح کرد: اگر فعالیت طلافروش کمتر از نصاب تعیین‌شده باشد، از برخی فرآیندهای مربوطه مستثنی خواهد شد و در صورت ارائه فرم‌ها و اظهارنامه‌های ضروری، سازمان امور مالیاتی این موارد را مورد بررسی قرار داده و در صورت تأیید، مالیات بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، قطعی می‌شود.

دعوت از مؤدیان برای تعیین تکلیف مالیاتی

وی بیان کرد: در مواردی که مؤدیان از چارچوب‌ها و مقررات تعیین‌شده خارج عمل کنند یا تکالیف قانونی خویش را انجام ندهند، سازمان امور مالیاتی روند قانونی را آغاز خواهد کرد.

مدیرکل امور مالیاتی استان البرز اضافه کرد: در این شرایط، دعوت‌نامه‌ها به صورت سیستمی یا از طریق ادارات مالیاتی ارسال می‌شود و مؤدیان ملزم هستند برای ارائه توضیحات و انجام مراحل قانونی به اداره مربوطه مراجعه کنند.

برهانی‌نیا خاطرنشان کرد: هدف اصلی سازمان امور مالیاتی، اجرای صحیح قوانین و وصول حقوق قانونی دولت از فعالیت‌های اقتصادی است و این موضوع به ویژه در مورد فعالیت‌های جدید اقتصادی از جمله فعالیت در فضای مجازی به‌طور جدی دنبال می‌شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.