کد خبر 688501
۱۴۰۵/۰۶/۱۱ ۱۷:۱۸

نگرانی عمیق ما از تشدید تنش‌ها در رابطه با ایران

ساعت 24 - سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با ابراز اندوه از اوج‌گیری تنش‌ها به‌دست دشمن متجاوز آمریکایی علیه ایران، تصریح کرد که مسکو تمامی تلاش‌های خود را در جهت کاهش این تنش‌ها معطوف خواهد کرد.
از تشدید اخیر تنش‌ها پیرامون ایران به شدت متأسف هستیم

«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با ابراز تأسف از تشدید تنش‌ها به‌دست دشمن متجاوز آمریکایی نسبت به ایران، تصریح کرد که مسکو تمامی امکانات خود را در راستای کاهش این تنش‌ها به کار می‌گیرد.

وی در گفت‌وگو با الجزیره، نگرانی خود را از فعالیت‌های تنش‌زای ایالات متحده در منطقه غرب آسیا، به‌ویژه حملات نظامی علیه ایران ابراز کرد و بیان داشت: «ما به‌شدت نگران شدت‌گیری تنش‌ها مرتبط با ایران هستیم و تمامی تلاش‌هایمان را برای کاهش این وضعیت به‌کار خواهیم بست.»

زاخارووا همچنین به تحولات اخیر در منطقه خلیج فارس اشاره کرده و آن را «یک ماجراجویی ترسناک» عنوان نمود که پیامدهای جدی به همراه دارد. او تأکید کرد که از سرگیری تنش‌ها، صحت پیش‌بینی‌های مسکو مبنی بر عدم موفقیت توافق‌های آتش‌بس را تأیید می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در بخش دیگری از اظهاراتش به تهدیدات رئیس‌جمهور اوکراین نسبت به هوانوردی غیرنظامی روسیه واکنش نشان داد و این تهدیدات را نمودهای بین‌المللی «تروریسم دولتی اوکراین» قلمداد کرد که به گفته او، توسط همپیمانان غربی در خارج از کشور تأمین مالی می‌شود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.