کد خبر 689873
۱۴۰۵/۰۶/۱۳ ۱۲:۳۶

دستیار قالیباف: اصحاب ناراه‌حل برای فرار از پاسخگویی به تفاهمنامه حمله می‌کنند/ آنها دوقطبی داخلی را کلید زدند تا فرار به جلو کنند

ساعت 24 - احدیان در توئیتی نوشت: اسراییل قبل از تفاهم‌نامه تا آستانه سقوط علی‌الطاهر رفت. با رشادت حزب‌الله، امضای تفاهم‌نامه و فشارِ دیپلماتیک جلوی سقوط علی‌الطاهر گرفته شد.
دستیار قالیباف: اصحاب ناراه‌حل برای فرار از پاسخگویی به تفاهمنامه حمله می‌کنند/ آنها دوقطبی داخلی را کلید زدند تا فرار به جلو کنند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سعید احدیان دستیار محمدباقر قالیباف، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اصحاب ناراه‌حل بابت اتفاقات لبنان خلاف امر رهبری بجای حمله به دشمن، دوقطبی داخلی را کلید زدند تا فرار به جلو کنند.

اسراییل قبل از تفاهم‌نامه تا آستانه سقوط علی‌الطاهر رفت. با رشادت حزب‌الله، امضای تفاهم‌نامه و فشارِ دیپلماتیک جلوی سقوط علی‌الطاهر گرفته شد.

حال که پنجاه روز است تفاهم‌نامه‌ای نیست، اصحاب ناراه‌حل بجای ارائه راه‌حل موثر در خصوص لبنان، برای فرار از پاسخگویی صرفا به تفاهمنامه حمله می‌کنند.

31218

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.