کد خبر 690174
۱۴۰۵/۰۶/۱۳ ۲۰:۳۸

ایران ممکن است به‌جای مذاکره به دنبال طولانی‌کردن جنگ تا انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا باشد / تهران درک روشن‌تری از توانمندی‌های نظامی خود پیدا کرده و ممکن است در حال بررسی یک تشدید قابل‌توجه تنش باشد / ممکن است بار دیگر به سطح تنش‌ها در ماه ژوئیه بازگردیم

ساعت 24 - ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد ایران بیش از گذشته به توانایی خود برای حمله به اهدافی در سراسر خاورمیانه اطمینان پیدا کرده و ممکن است به‌جای مذاکره با واشنگتن، به دنبال طولانی‌کردن جنگ برای چند ماه دیگر باشد.
ایران ممکن است به‌جای مذاکره به دنبال طولانی‌کردن جنگ تا انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا باشد / تهران درک روشن‌تری از توانمندی‌های نظامی خود پیدا کرده و ممکن است در حال بررسی یک تشدید قابل‌توجه تنش باشد / ممکن است بار دیگر به سطح تنش‌ها در ماه ژوئیه بازگردیم
نیویورک‌تایمز نوشت: ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد ایران بیش از گذشته به توانایی خود برای حمله به اهدافی در سراسر خاورمیانه اطمینان پیدا کرده و ممکن است به‌جای مذاکره با واشنگتن، به دنبال طولانی‌کردن جنگ برای چند ماه دیگر باشد.
 
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: مقام‌هایی که در جریان این اطلاعات قرار گرفته‌اند می‌گویند تهران طی این درگیری شش‌ماهه، درک روشن‌تری از توانمندی‌های نظامی خود پیدا کرده و ممکن است در حال بررسی یک تشدید قابل‌توجه تنش باشد.
 
بر اساس این ارزیابی‌ها، ایران در حال حاضر انگیزه چندانی برای دستیابی به توافق نمی‌بیند و ممکن است به‌جای آن تلاش کند جنگ را تا انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا ادامه دهد؛ با این امید که افزایش قیمت انرژی، تلفات نیروهای آمریکایی و نارضایتی عمومی از جنگ، فشار سیاسی بر رئیس‌جمهور ترامپ را افزایش دهد.
 
مقام‌های آمریکایی هشدار داده‌اند که ایران ممکن است بار دیگر به سطح تنش‌هایی که در ماه ژوئیه شاهد بودیم بازگردد؛ زمانی که تهران به‌طور مکرر پایگاه‌های آمریکا، کشتی‌رانی در تنگه هرمز و زیرساخت‌های سراسر منطقه خلیج فارس را هدف قرار داد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.