کد خبر 690223
۱۴۰۵/۰۶/۱۳ ۲۲:۲۸

کاهش مصرف بنزین در دو استان با استراتژی‌های غیرقیمتی

ساعت 24 - مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: با برنامه‌های اجرا شده در زمینه سهمیه‌بندی و مدیریت کارت‌های آزاد در جایگاه‌ها، توانسته‌ایم مصرف بنزین را در استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان کاهش دهیم.
کاهش مصرف بنزین ۲ استان با ابزارهای غیرقیمتی

بر اساس گزارش ایسنا به نقل از شانا، محمدصادق عظیمی‌فر اعلام کرد: در استان کرمان، سهمیه کارت‌های سوخت را به طور کامل برداشت کردیم و به کارت‌های شخصی خودروها ۵۰ لیتر بنزین پنج‌هزار تومانی اضافه نمودیم. این اقدام موجب شد تا در مردادماه، مصرف بنزین ۱۴ درصد کاهش یافته و در عوض مصرف سی‌ان‌جی ۳۰ درصد افزایش یابد.

او اضافه کرد: این موضوع به هیچ عنوان به این معنا نیست که مردم حتماً از خودروهای خود استفاده نکرده‌اند، بلکه آنها در سمت سوخت‌های جایگزین حرکت کردند که در آن حوزه با کمبودهایی مواجه نیستیم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: این اقدامات در استان سیستان‌وبلوچستان نیز سبب کاهش ۱۵ درصدی مصرف بنزین تنها در ۱۰ روز ابتدایی شهریور شده است.

عظیمی‌فر بیان داشت: ما توانستیم با اجرای اقدامات بدون تغییرات قیمتی، سرعت مصرف را از طریق مدیریت سهمیه‌ها و ساماندهی کارت‌های آزاد جایگاه به طور مؤثری کاهش دهیم.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.