کد خبر 690425
۱۴۰۵/۰۶/۱۴ ۰۹:۱۹

نیمه‌فعال بودن اکثر واحدهای شهرک صنعتی ایوانکی به دلیل کمبود زیرساخت‌های آبی و برق

ساعت 24 - سمنان (ایسنا) - مدیرعامل شرکت خدمات شهری شهرک صنعتی ایوانکی اظهار داشت که تقریباً ۴۰۰ واحد از مجموع ۸۰۰ واحد تخصیص‌یافته در این شهرک فعال هستند. او اضافه کرد که کمبود منابع آبی و محدودیت‌های تامین برق، از اصلی‌ترین چالش‌های پیش روی واحدهای صنعتی بوده و برخی از کارخانه‌ها به علت این مشکلات با تنها یک‌سوم از ظرفیت کامل خود به فعالیت ادامه می‌دهند.
فعالیت نیمی از واحدهای شهرک صنعتی ایوانکی تحت تأثیر کمبود زیرساخت‌های آب و برق

محمد احمدی در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: هم‌اکنون بین ۴۰ تا ۴۷ لیتر بر ثانیه آب در شهرک صنعتی ایوانکی تأمین می‌شود، در حالی که برای تأمین پایدار نیازهای واحدهای تولیدی، تقریباً ۶۰ لیتر بر ثانیه آب ضروری است.

وی به اقداماتی که جهت افزایش ظرفیت تأمین آب انجام شده است اشاره کرد و افزود: جابه‌جایی و انتقال دو حلقه چاه در فاز برنامه‌ریزی قرار دارد که انتظار می‌رود با اجرای این پروژه‌ها، حدود ۱۷ لیتر بر ثانیه به ظرفیت تأمین آب شهرک اضافه شود.

مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی ایوانکی ادامه داد: یکی از چاه‌های مدنظر در ایوانکی واقع شده که با انتقال آن از بخش کشاورزی به صنعت، تأمین بخشی از نیاز آبی شهرک محقق خواهد شد. چاه دوم نیز قرار است حدود ۳۰۰ متر در محدوده شهرک جابه‌جا گردد تا شرایط دبی و کیفیت آب به نحو بهتری ساماندهی شود.

احمدی اظهار داشت که اجرای این دو طرح می‌تواند به طور قابل توجهی مشکلات آبی شهرک را کاهش دهد و گفت: برآوردها نشان می‌دهد که با بهره‌برداری از این طرح‌ها تقریباً ۹۰ درصد از مسائل موجود در زمینه تأمین آب شهرک برطرف خواهد شد.

وی محدودیت‌های برق را از دیگر چالش‌های مهم واحدهای تولیدی دانست و افزود: قطعی و محدودیت‌های برق موجب شده است که برخی از کارخانه‌های واقع در شهرک صنعتی گرمسار تنها با حدود یک‌سوم ظرفیت خود به فعالیت بپردازند که این مسأله به شکل مستقیم بر روند تولید واحدها تأثیر می‌گذارد.

مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی ایوانکی ساخت پست ۶۳ کیلوولت را از جمله طرح‌های کلیدی برای تقویت زیرساخت برق شهرک معرفی کرد و افزود: با توجه به وعده‌هایی که ارائه شده، قرار است عملیات اجرایی این پروژه از مهرماه آغاز شود و با تکمیل آن، بخش عظیمی از مشکلات مربوط به تأمین برق صنایع کاهش خواهد یافت.

احمدی در خصوص ظرفیت شهرک صنعتی ایوانکی نیز گفت: تاکنون حدود ۸۰۰ واحد تولیدی در این منطقه واگذار شده که از این تعداد، تقریباً ۴۰۰ واحد در حال حاضر فعال هستند.

وی در ادامه به پیگیری برخی مشکلات خدماتی و زیرساختی شهرک از جمله وضعیت آسفالت معابر اشاره کرد و خاطرنشان نمود: این مسائل در حال حاضر در دست پیگیری و رفع هستند، اما در شرایط کنونی تأمین آب پایدار و تقویت شبکه برق همچنان دو مسأله اساسی واحدهای صنعتی موجود در شهرک صنعتی گرمسار به شمار می‌رود.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.