کالابرگ گروه اول ایرانیان در روز آینده شارژ خواهد شد
طبق گزارش خبرنگار مهر، با توجه به تازهترین اعلام زمان بندی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فردا یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵، کالابرگ خانواری که ارقام انتهایی کد ملی سرپرستان آنها ۰، ۱ و ۲ هستند، به همراه خانوارهای تحت حمایت و نیروهای نظامی، شارژ خواهد شد.
طبق زمانبندی که توسط وزارت رفاه اعلام شده است، کمک معیشتی دولت در روزهای پنجم، پانزدهم و بیست و پنجم هر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز میگردد.
مقدار این کمک به ازای هر نفر یک میلیون تومان در نظر گرفته شده و هنوز تغییری در مبلغ کالابرگ مشاهده نشده است. در همین راستا، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد افزایش مبلغ کالابرگ اظهار داشت که این موضوع به بودجه دولت وابسته است. اما عزمی جدی از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی وجود دارد تا در شرایط کنونی تورم، کمکی به خانوادهها ارائه شود.
این مقام مسئول در وزارت تعاون تصریح کرد که محدودیت منابع مالی در واقع موجب تأخیر در اجرای این تصمیم گردیده است.
اعتبار این کمک معیشتی یک ماهه بوده و امکان خرید با اعتبار ماه شهریور تا پایان مهرماه وجود دارد.