کد خبر 690582
۱۴۰۵/۰۶/۱۴ ۱۱:۱۲

توضیحات وزارت آموزش و پرورش در خصوص برگزار امتحانات شهریورماه پیش از اعلام نتایج اعتراضات

ساعت 24 - به نقل از سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، دانش‌آموزانی که موفق به کسب نمره قبولی در امتحانات نهایی خردادماه نشده‌اند و اقدام به ثبت اعتراض کرده‌اند، موظف به شرکت در امتحان شهریور ماه هستند، صرف نظر از اینکه نتیجه اعتراض آنها اعلام شده باشد یا نه، زیرا عدم حضور در این امتحان ممکن است منجر به زیر سوال رفتن قبولی آن‌ها شود.
توضیحات آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات شهریورماه قبل از اعلام نتایج اعتراضات

به نقل از ایسنا، در حالی که امتحانات نهایی شهریور ماه برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم از امروز آغاز شده است، برخی از این دانش‌آموزان نسبت به نمرات خود در خردادماه «اعتراض» کرده‌اند و هنوز پاسخی به اعتراضات آن‌ها ارائه نشده که این مسئله موجب سردرگمی این گروه شده است. آن‌ها در تردید هستند که آیا باید در امتحانات شهریور ماه شرکت کنند یا منتظر پاسخ اعتراض بمانند. علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در حاشیه کنفرانس خبری امروز با حضور در جمع خبرنگاران بیان کرد: دانش‌آموزانی که موفق به کسب نمره قبولی در امتحان نهایی نشده‌اند، باید در امتحانات شهریور ماه شرکت کنند، فارغ از اینکه آیا نتیجه اعتراضشان اعلام شده است یا نه، چرا که در غیر این صورت، وضعیت قبولی آن‌ها در خطر خواهد بود.

وی همچنین تصریح کرد: دانش‌آموزانی که نمره قبولی دریافت کرده‌اند اما به نمره خود اعتراض کرده‌اند، باید تا زمان اعلام نتیجه اعتراض صبر کنند، زیرا اعتراض آن‌ها مربوط به نمره بوده و نه به قبولی.

فرهادی در نهایت خاطرنشان کرد: امتحاناتی که به صورت نهایی برگزار می‌شوند، در فرآیند کنکور تاثیرگذار هستند.

ادامه دارد

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.