کد خبر 690715
۱۴۰۵/۰۶/۱۴ ۱۳:۰۳

زاکانی: به دنبال دستیابی به انرژی اتمی هستیم

ساعت 24 - شهردار تهران در صحبت‌های خود به این نکته اشاره کرد که هنگامی که تصمیم به آغاز برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل گرفتیم، با انتقادات و مخالفت‌های فراوانی مواجه شدیم و برخی به ما هشدار دادند که این کار به صلاح نیست و تلاش‌هایی برای متوقف کردن آن صورت گرفت. وی افزود: هدف ما این است که ایده‌ای بزرگ را عملی کنیم و تمام شهر تهران را به انرژی برق مجهز کنیم و به تدریج از منابع دوگانه به سمت انرژی الکتریکی حرکت کنیم. همچنین، به دنبال بهره‌برداری از انرژی اتمی هستیم.
زاکانی: به دنبال برق اتمی هستیم

طبق گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در رابطه با هزینه‌های اتوبوس‌ها اذعان داشت: زمانی که نخستین بار برای خرید اتوبوس‌ها اقدام نمودیم، قیمت‌ها به ۳۴۷هزار یورو رسید و پایین‌ترین قیمت نیز ۳۱۷هزار یورو بود که با افزودن ملحقات، هزینه‌ها افزایش می‌یافت. هنگامی که به چین سفر کردیم، به وزیر نیروی حال حاضر که در آن زمان وزیر صنعت بود، اعلام کردم که کلاهبرداران به گونه‌ای بر ما فشار می‌آورند که هرچقدر کلاه را بالا بزنیم، همچنان کلاه بر چشم‌هایمان قرار دارد.

شهردار تهران افزود: به او خاطرنشان کردم که قیمت در چین تنها ۲۲۰ هزار یورو است و خدمات بهتری در گمرک ارائه می‌کنند، در حالی که ما ۳۴۷هزار یورو پرداخت می‌کنیم. ما موفق شدیم قیمت را کاهش دهیم و روند را تغییر دهیم و اتوبوس‌های با کیفیتی وارد کردیم که بر سر ما بسیار منت گذاشتند. من به نهاد نظارتی اعلام کردم که خرید را ارزان‌تر انجام داده و به کشور آوردم؛ پس مشکل چیست؟ آنچنان تحت فشار قرار گرفتیم و کار به شدت دشوار شد؛ اگر کسی بخواهد کار مناسبی انجام دهد، مانع‌تراشی می‌شود؛ اما در نهایت پروژه به سرانجام رسید.

زاکانی ادامه داد: در حال برنامه‌ریزی یک پروژه بزرگ هستیم که هدف آن برقی کردن تمام تهران است و می‌خواهیم انرژی دوگانه را به انرژی برقی تبدیل کنیم. ما بر روی تکنولوژی‌های انرژی خورشیدی، تبدیل گاز به برق در محل و انرژی هسته‌ای کار خواهیم کرد تا یک تحول عظیم را ایجاد کنیم. این پروژه بزرگ می‌تواند مزایای زیادی برای کشور به همراه داشته باشد.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.