کد خبر 690740
۱۴۰۵/۰۶/۱۴ ۱۳:۱۷

کیانوش معظعی: من هالکم و رباط نمی‌زنم!

ساعت 24 - مهاجم جوان تیم شمس آذر کماکان منتظر است تا نظرات پزشکان حاکی از چیزی غیر از پارگی رباط صلیبی برای او باشد!
کیانوش معظعی: من هالکم و رباط نمی‌دهم!

به نقل از "ورزش سه"، تازه‌ترین خبرها در مورد مصدومیت نگران‌کننده رباط صلیبی، که یکی از بدترین آسیب‌ها برای بازیکنان محسوب می‌شود، به کیانوش معظمی اشاره دارد. این مهاجم جوان شمس آذر قزوین در دقیقه 20 بازی مقابل تراکتور، مجبور به ترک میدان شد و ابتدایی‌ترین گزارش‌ها حاکی از آسیب‌دیدگی رباطش بود.

معظمی که از لیگ دسته سوم و تیم عقاب به جمع شاگردان وحید رضایی در شمس آذر پیوسته، در این فصل عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشته و این هفته گذشته مجتبی حسینی نیز پس از باخت نساجی، از او تقدیر به عمل آورده و وی را یک بازیکن تهدید کننده برای خط دفاعی تیمش توصیف کرده بود.

مهاجم جوان شمس آذر در گفتگویی با خبرنگار ما درباره وضعیت اخیرش توضیح می‌دهد: زمانی که آقای بیرانوند قصد زدن توپ را داشت، برای پرس به او نزدیک شدم و پایم را به سمت او پرتاب کردم. در آن لحظه احساس درد کردم اما در تیم ما، قابلیت بدنی و دوندگی به همراه تاکتیک‌های آقا وحید همیشه در اولویت قرار دارد و فکر کردم که مشکلی نیست و تنها فشار بیشتری به پا آورده‌ام. لحظاتی بعد برای ضربه زدن به توپ بلندی پریدم و ناگهان تمامی دردهایی که تصور کنید را حس کردم و نمی‌توانستم بایستم.

او ادامه می‌دهد: ممکن است که به خاطر عدم تجربه‌ام چنین اتفاقی افتاده باشد. شاید هم به این علت باشد که آقا وحید به شدت بر جلوگیری از اتلاف وقت تاکید دارد. یکی از هم‌تیمی‌هایم به من گفت که اگر درد داری روی زمین بخواب. اما ترسیدم حریف متوجه شود که می‌خواهم وقت تلف کنم و تصمیم گرفتم بازی را ادامه دهم. اگر همان لحظه اول صبر می‌کردم، شاید آسیب‌دیدگی‌ام کمتر می‌شد و مشکل بعد از پرش شدت نمی‌گرفت. با این حال، همانطور که گفتم آقا وحید بر روی این مساله که وقت را نباید هدر داد، بسیار حساس است و در آن لحظه به این موضوع فکر نکردم. به هر حال بعد از چند ثانیه توپ از زمین خارج شد و من واقعاً نمی‌توانستم بر روی پایم بایستم.

2533197

مهاجم شمس آذر درباره واکنش بازیکنان حریف بعد از آن صحنه بیان کرد: در ابتدا آقای بیرانوند نزدیک شدند. آن‌ها درد من را متوجه شدند و از کادر پزشکی و داور خواستند تا به وضعیت من رسیدگی کنند. حتی شنیدم که به آقا وحید گفتند باید تعویض شوم. خیلی زود تعویض شدم و شب به دنبال انجام مراحل پزشکی، عکسبرداری و درمان بودم.

معظمی در خصوص احتمال پارگی رباط اظهار داشت: تا این لحظه هنوز هیچ چیز قطعی نیست. خواهش می‌کنم نگویید رباط صلیبی! واقعاً برای روزهای اخیر سختی‌های فراوانی را متحمل شده‌ام و نمی‌خواهم در ادامه مسیر به مشکل بربخورم. خوشبختانه پس از عکسبرداری فعلاً نظرات مثبتی از پزشکان دریافت کرده‌ام. برخی از آنان به من گفتند با توجه به عدم وجود تورم و سالم ماندن بخشی از رباط، احتمال جراحی کم است و فکر می‌کنم به زودی وضعیت کاملاً مشخص خواهد شد.

او که به دلیل قدرت بدنی زیاد و سرعتش در بین هم‌تیمی‌ها به هالک مشهور است، درباره این موضوع می‌گوید: هالک هرگز مصدوم نمی‌شود و دچار پارگی رباط نمی‌گردد. ما ذاتاً لر هستیم و قوی! امیدوارم که مصدومیت جدی نباشد و بتوانم به زودی در کنار هم‌تیمی‌هایم حاضر شوم.

معظمی در ارتباط با اظهارات وحید رضایی که تجمع مسابقات را عاملی برای بروز مصدومیت‌ها می‌داند گفت: به‌طور یقین بخشی از موضوع به همین مساله مربوط می‌شود. برخی ممکن است بگویند در لیگ‌های اروپا نیز این مشکل وجود دارد و فشردگی در مسابقات هست. اما به مشکلات مربوط به سفرها هم توجه داشته باشیم. برای مثال، برای مسافرت‌های ما، ابتدا باید از قزوین به تهران برویم و سپس از تهران به شهرهای دیگر سفر کنیم. فکر می‌کنم تنها تیمی هستیم که هر سفر ما با این شرایط اجرا می‌شود. به عنوان مثال برای بازی با نساجی، تقریباً 20 ساعت زمان برای رفت و برگشت داشتیم. همچنین مساله امکانات و ریکاوری و ... نیز در نظر گرفته می‌شود. امیدوارم تمامی بازیکنان در سلامت کامل باشند و هیچ مشکلی برای کسی پیش نیاید. از تمامی هم‌تیمی‌ها و اعضای تیم که در این لحظات سخت در کنارم بودند و حمایت کردند، سپاسگزارم. فقط خواهش می‌کنم که نگویید رباط صلیبی و امیدوارم مسائل به زودی حل و فصل شوند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.