نخستین رقابت شاگرد ایرانی مورایس در برابر پیرلو (عکس)
بر اساس گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورایس در سال گذشته مسئولیت حفظ شارجه در ادنوک لیگ امارات را بر عهده داشت و موفق شد این وظیفه را به انجام رساند و تیمش را به مقام هشتم جدول برساند. اما در فصل جدید، او عملکرد فوقالعادهای داشته و در دیدار دیروز به سومین پیروزی خود از چهار مسابقه دست یافت، جایی که ارشیا سرشوق، مدافع-هافبک ایرانی تیمش نیز در این مسابقه به میدان رفت.
سرشوق که قبلاً در سپاهان تحت هدایت مورایس کار کرده و نیمفصل سال گذشته به تیم شارجه پیوسته بود، در سه هفته ابتدایی فصل جدید نتوانست فرصت بازی پیدا کند، اما دیروز در برابر تیم یونایتد و شاگردان آندرهآ پیرلو به زمین رفت.
این لژیونر 23 ساله ایرانی که تجربه حضور در تیمهای سپاهان و ذوبآهن را در کارنامه خود دارد، در شرایطی دیروز به زمین رفت که تیمش با نتیجه 4 بر 3 از رقبایش جلو بود و مورایس با این تعویض قصد داشت تا برتری تیمش را حفظ کند که این هدف در نهایت محقق شد.

سرشوق که در فصل گذشته پنج بازی برای شارجه به میدان رفته بود، پس از اینکه در سه مسابقه ابتدایی این فصل، که نتیجه آن دو پیروزی و یک باخت بود، غیبت داشت، دیروز در بازی با یونایتد فرصت بازی را پیدا کرد و سرانجام موفق به کسب پیروزی ارزشمندی شدند و با این نتیجه به 9 امتیاز رسیدند تا در رده چهارم جدول قرار بگیرند.