کد خبر 691803
۱۴۰۵/۰۶/۱۵ ۱۳:۵۵

سفر ویتکاف و کوشنر به مسکو، نشانه‌ای از اراده واشنگتن برای حل بحران اوکراین است

ساعت 24 - یک نشریه آمریکایی، سفر مقامات ایالات متحده به مسکو را به‌عنوان نشانه‌ای از بازگشت واشنگتن به پیگیری راه‌حل‌های دیپلماتیک در مورد مناقشه اوکراین، بعد از مدت‌ها رکود در گفت‌وگوها، معرفی کرد.
سفر ویتکاف و کوشنر به مسکو، نشان‌دهنده تمایل واشنگتن برای حل بحران اوکراین است

مجله آمریکایی کانسرواتیو، سفر «استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر»، نمایندگان ایالات متحده به مسکو را به‌عنوان نشانه‌ای از احیای تلاش‌های واشنگتن برای حل و فصل مناقشه در اوکراین پس از یک دوره طولانی بن‌بست دیپلماتیک توصیف کرد.

این نشریه توضیح داد که سفر ویتکاف و کوشنر پس از حضور مدیر سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده در مسکو در هفته گذشته انجام گرفت و این فعالیت‌ها را به‌عنوان نشان‌دهنده از سرگرفتن تلاش‌های دولت آمریکا برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین در پی یک دوره رکود نسبی در مسیر مذاکرات دیپلماتیک ارزیابی کرد.

رئیس‌جمهور روسیه روز شنبه در کرملین با ویتکاف و کوشنر دیدار نمود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.