کد خبر 692413
۱۴۰۵/۰۶/۱۶ ۰۵:۵۸

آتش‌سوزی وسیع در هتل آپارتمان در مشهد؛ نجات بیش از ۳۰۰ نفر

ساعت 24 - مشهد- نماینده سازمان آتش‌نشانی مشهد اعلام کرد: شعله‌ور شدن آتش در طبقه منفی یک هتل‌آپارتمان واقع در خیابان آخوند خراسانی مشهد، منجر به اعزام گسترده تیم‌های آتش‌نشانی و امداد به محل حادثه شد.
حریق گسترده در هتل آپارتمانی در مشهد؛ بیش از ۳۰۰ نفر نجات یافتند

به نقل از خبرگزاری مهر، سرآتش‌یار معین‌رضا فرخنده به تشریح حوادث شب گذشته پرداخت و گفت: در ساعت ۲۲:۵۹ امشب، ۱۶ شهریور، با دریافت تماس‌های متعدد از سوی شهروندان، گزارشی مبنی بر بروز آتش‌سوزی در طبقات منفی هتل به سازمان اعلام گردید. در پی این گزارش، به سرعت خودروهای امداد، اطفای حریق و توربوفن به سوی محل حادثه اعزام شدند و ظرف کمتر از چهار دقیقه، اولین واحد عملیاتی به مکان مورد نظر رسید و کار اطفا و نجات را آغاز کرد.

وی جزئیات حادثه را این‌گونه بیان کرد: آتش‌سوزی در طبقات منفی این هتل رخ داده و در پی آن، تمامی طبقات با دود پر شده بود. در این عملیات، تیم‌های امداد و نجات موفق به تخلیه بیش از ۳۰۰ نفر از مسافران به‌طور ایمن از طبقات هتل شدند و عملیات اطفاء نیز به تازگی به پایان رسیده است. با این حال، فرایند لکه‌گیری ساختمان همچنان ادامه دارد. به علاوه، عوامل اورژانس ۱۱۵ و نیروی انتظامی نیز در محل حادثه مشغول فعالیت هستند.

فرخنده همچنین اشاره کرد که باریک بودن معبر در این منطقه و تجمع زیاد جمعیت در خیابان‌های آخوند خراسانی هشت و اندرزگوی ۱۶ که به محل آتش‌سوزی منتهی می‌شوند، برای ما چالش‌برانگیز بود. به همین دلیل، همکاران ما ناگزیر شدند خودروها را به‌صورت متوالی و ردیفی در نزدیکی محل حادثه متوقف و سپس پیاده به محل اعزام شوند. از مردم خواهش داریم تا از تجمع در مکان‌های این‌چنینی خودداری کنند زیرا ممکن است حوادث ثانویه‌ای نیز به وجود آید که این امر عملیات امدادی را دشوارتر کند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی مشهد در خصوص احتمال مصدومیت افراد گفت: خوشبختانه افرادی که در طبقات محبوس بودند، به‌طور ایمن تخلیه شدند و گزارش‌های جدی از آسیب به مردم وجود ندارد. البته دود هنوز در طبقات منفی مشاهده می‌شود. این هتل دارای ۱۰ طبقه مثبت و پنج طبقه منفی است که در دو طبقه هنوز دود وجود دارد. دلیل وقوع این حادثه پس از تخلیه دود و انجام بررسی‌های لازم اعلام خواهد شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.