کد خبر 692682
۱۴۰۵/۰۶/۱۶ ۱۱:۳۸

قطر: همکاری استراتژیک با ایالات متحده به تنهایی کفایت نمی‌کند

ساعت 24 - نماینده وزارت امور خارجه قطر اظهار داشت که کشورهای اطراف خلیج فارس باید متوجه شوند که گرچه اتحاد استراتژیک با ایالات متحده مفید است، اما به تنهایی کافی نیست.
قطر: ائتلاف راهبردی با آمریکا کافی نیست

به نقل از ایلنا و به گزارش العربی الجدید، رویترز از «ماجد الانصاری»، سخنگوی وزارت امور خارجه قطر، اعلام کرده است که در منطقه خلیج فارس باید به این نکته پی ببریم که همکاری راهبردی با آمریکا ارزشمند است، اما به تنهایی کافی نمی‌باشد.

لازم به یادآوری است که قطر به عنوان یکی از شرکای کلیدی امریکا در این منطقه شناخته می‌شود و دو کشور رابطه‌ای نزدیک و پرثمر را با یکدیگر برقرار کرده‌اند.

الانصاری تصریح کرد که منازعه با ایران این واقعیت را روشن کرد که کشورهای عربی حاشیه خلیج نباید امنیت خود را تنها به همکاری راهبردی با امریکا وابسته سازند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.