کد خبر 693252
۱۴۰۵/۰۶/۱۶ ۲۰:۴۰

زلنسکی پس از حضور نمایندگان ترامپ: به‌دنبال «گام‌های بعدی» هستیم

ساعت 24 - رئیس‌جمهوری اوکراین پس از سفر نمایندگان دونالد ترامپ به مسکو و کی‌یف، از آماده بودن کشورش برای ادامه مذاکرات و برداشتن «گام‌های بعدی» به منظور خاتمه دادن به جنگ با روسیه سخن گفت.
زلنسکی پس از دیدار فرستادگان ترامپ: برای «گام‌های بعدی» آماده می‌شویم

به نقل از ایلنا، ولودیمیر زلنسکی امروز- دوشنبه- طی پیامی در فیس‌بوک عنوان کرد: «ما در حال برنامه‌ریزی برای مراحل بعدی هستیم و در جهت نشست‌ها و تماس‌های آتی آماده می‌شویم. پیشنهادات اوکراین سازنده بوده و همچنان به همین صورت ادامه خواهد داشت.»

زلنسکی اظهار داشت که بعد از دیدار با نمایندگان آمریکا در کی‌یف، نشستی با تیم مذاکره‌کننده اوکراین نیز برپا کرده است.

استیو ویتکاف و جرد کوشنر، نمایندگان ترامپ، روز شنبه به دیدار ولادیمیر پوتین در مسکو رفتند و پس از آن به کی‌یف سفر کردند؛ این سفر در راستای تلاش‌های واشنگتن برای احیای روند مذاکرات صلح و خاتمه جنگ اوکراین انجام گرفت.

رئیس‌جمهور اوکراین همچنین از مشارکت نمایندگانی از فرانسه، انگلیس و آلمان در مذاکرات روز یکشنبه خبر داد و بیان کرد که به‌طور جداگانه با ویتکاف و کوشنر درباره نتایج این گفتگوها تبادل نظر کرده است.

یک مقام مسئول در دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که فرستادگان ترامپ طرح‌های جدید و «موثرتری» برای خاتمه جنگ مطرح کردند، ولی جزئیات این طرح‌ها هنوز فاش نشده است.

با وجود این تحولات، زلنسکی هیچ نشانه‌ای از خوش‌بینی نسبت به پایان نزدیک جنگ نشان نداد و با اشاره به احتمال تداوم نزاع‌ها در فصل زمستان، از چالش‌های پیش روی خود صحبت کرد.

در این بین، کرملین اعلام کرد که مسکو احتمال از سرگیری مذاکرات سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا را رد نکرده است. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، با این حال تصریح کرد که هنوز برای بحث درباره زمان یا مکان این مذاکرات زود است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.