کد خبر 693279
۱۴۰۵/۰۶/۱۶ ۲۱:۱۵

کلوب| خداداد، داور فوتبال که پاسخی برای قلعه نویی نداشت!

ساعت 24 - نام خداداد همواره با حواشی و جنجال‌ها در ارتباط بوده و همواره در کانون توجهات قرار دارد.
کلوب| خداداد، دادزن فوتبال که جوابی برای قلعه نویی نداشت!

اگر به میدان انقلاب تهران سفر کرده‌اید، مشاهده می‌کنید که روی شیشه‌های کتابفروشی‌ها پلاکاردی با نوشته «به یک داد زن نیازمندیم» نصب شده است. شغلی که در چند سال اخیر به عرصه فوتبال نیز راه یافته و درآمد آن به طرز چشمگیری بیشتر از همکارانش در انقلاب است! برخی از مربیان فوتبال ما نیز به استخدام «داد زن» برای نیمکت‌های خود روی آورده‌اند.

اکنون اگر وظیفه دادزن در بازار معطوف به معرفی کالا یا خدمات و جلب توجه عابران و مشتریان باشد، در فوتبال این فرد مسئول درگیری با کادرفنی و بازیکنان تیم حریف، اعتراض به هر تصمیم داور، برگزاری مصاحبه‌های عجیب پس از بازی و متهم کردن زمین و آسمان به مانع‌تراشی در مسیر موفقیت تیمشان است!

و در میان تمام دادزن‌های موجود در لیگ، بدون شک خداداد عزیزی بهترین و بی‌نظیرترین آن‌ها محسوب می‌شود! او که هیچ ترس و واهمه‌ای از هیچ‌کس ندارد، با ادبیات نه چندان مودبانه خود درباره مسائل گوناگون صحبت می‌کند و هیچ‌کس جلودار او نیست. حال این سؤال مطرح می‌شود که چرا این خداداد که تا به حال به صراحت به هر کسی پاسخ داده، هنوز به قلعه نویی پاسخی نداده است؟

ژنرال در یک برنامه تلویزیونی و در پاسخ به تمامی حملات خداداد در این مدت، تنها یک پرسش مطرح کرد و بیان داشت که خداداد هر وقت مایل باشد، می‌تواند پاسخ دهد. او در خصوص تماس‌های دوگانه‌اش با ژنرال در زمان مربیگری اسکوچیچ در تیم ملی صحبت کرد! آیا ممکن است در شرایطی که قلعه نویی صحبت‌های خداداد درباره تیم ملی را به بازی بی‌احترامی تشبیه کرد، خدادادی که همه ما می‌شناسیم، سکوت کند؟!

بنابراین چه عواملی باعث شده تا در این مورد خاص، زبان خداداد بسته شود؟ ما کماکان منتظر هستیم تا خداداد برای یک بار هم که شده، به رفتارهایش پاسخ دهد و مصونیت همیشگی‌اش به پایان برسد. در این میان، امیدواریم خداداد جوابی برای قلعه نویی نیز داشته باشد!

مسعود تلاشان - باشگاه خبرنگاران آزاد

شما عزیزان علاقه‌مند در خبرورزشی نیز می‌توانید برای برقراری ارتباط با باشگاه خبرنگاران و ارسال یادداشت، بر روی این لینک کلیک کنید.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.