به داور گفتم که صحنه جنجالی ذوبآهن را بررسی کند
ساعت 24 - مدافع تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت که پس از اتمام مسابقه به داور اشاره کردم تا صحنه مورد اعتراض ذوبآهن را مورد بررسی قرار دهد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - محمدحسین کنعانی زادگان، کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس، پس از پیروزی تیمش برابر ذوبآهن اظهار داشت: این دیدار از دربی هم چالشبرانگیزتر بود. ما تلاش میکنیم بهترین عملکرد خود را ارائه دهیم. وی در خصوص اعتراض ذوبآهن به پنالتی مرتبط با بازی گفت: برخوردی رخ داد و به داور گفتم که این موضوع را بررسی کند تا هیچ ناعدالتی پیش نیاید، اما در نهایت تصمیمی اتخاذ نشد.
مدافع تیم پرسپولیس به یادآوری دریافت تذکر از کریم باقری پرداخت و تصریح کرد: در روزهای نخستین حضورم در پرسپولیس از آقا کریم اجازه گرفتم و بسیار خوشحالم که چنین بزرگواری در کنار ما قرار دارد. او همچنین در رابطه با حوادثی که برای عالیشاه در تبریز رخ داد، عنوان کرد: به هیچ عنوان تمایل ندارم درباره بازیهای دیگر تیمها صحبت کنم. از بزرگان انتظار داریم که احترام یکدیگر را نگه داریم؛ باید ما، به عنوان بازیکنان فوتبال، نسبت به یکدیگر احترام قائل شویم و نگذاریم کسی از بیرون به ما بیاحترامی کند.
کنعانی زادگان افزود: شکست برابر تراکتور یک موضوع تصادفی بود. در آن دیدار نیز ما برتری داشتیم اما میدانید که در فوتبال، اگر گل نزنی، ممکن است گل بخوری. ما به گذشته توجهی نداریم و فقط به آینده مینگریم. از آغازین روزی که با بازیکنان صحبت کردم، همدلی در تیم افزایش یافته است و احترام، محور اصلی تیم پرسپولیس را تشکیل میدهد.
وی در مورد حواشی دربی و ضربهای که به عارف آقاسی زد، اظهار داشت: در فوتبال حوادث مختلفی پیش میآید. من هرگز قصد توهین یا آسیب به کسی را ندارم. به نظر میرسد شما در پی بیان موضوعاتی هستید. اما هیچ یک از ما مشکلی با یکدیگر نداریم و همگی را دوست داریم و به همه احترام میگذاریم.