کد خبر 695261
۱۴۰۵/۰۶/۱۸ ۱۷:۳۱

صالح حردانی را رها نخواهیم کرد/ آن جمله پایانی نباید بیان می‌شد

ساعت 24 - علی تاجرنیا، رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال، اعلام کرد که بر خلاف نظر سهراب بختیاری‌زاده، صالح حردانی را از دست نخواهند داد.
صالح حردانی را از دست نمی‌دهیم/ نباید آن جمله پایانی گفته می‌شد

علی تاجرنیا در صحبت‌هایی با خبرنگاران در رابطه با حردانی و بختیاری‌زاده اظهار داشت: درباره موضوع آقای بختیاری‌زاده، آنچه من به وضوح می‌دانم این است که ایشان در تلاشند تا دیسیپلینی را برقرار کنند که منجر به نظم و انضباط تیمی و همدلی میان بازیکنان گردد. به طور طبیعی، هر چیزی که این نظم تیمی را به چالش بکشد، مورد توجه و واکنش ایشان و مدیریت باشگاه خواهد بود.

رئیس هیأت مدیره استقلال افزود: باید بدانیم که آقای بختیاری‌زاده هیچ نیتی شخصی یا غرض‌ورزی ندارند و تمام تصمیماتی که اتخاذ کرده‌اند، به منظور بهبود وضعیت تیم و افزایش انسجام و نظم آن است. البته باید قبول کنیم که هر انسانی ممکن است دچار اشتباه شود و مهم این است که با توجه به خطا، برخورد مناسبی انجام شود. به همین خاطر بلافاصله اعلام کردیم که طبق گزارش آقای بختیاری‌زاده، کمیته انضباطی تشکیل خواهد شد و نسبت به مسائل تصمیم‌گیری خواهد کرد.

او در ادامه افزود: اطمینان دارم که صالح، که از بازیکنان با تعصب و مؤثر استقلال و کاپیتان دوم تیم ماست، از حوادث اخیر ناراحت است. پیش از تشکیل کمیته انضباطی سعی کردم صحبتی نکنم تا شائبه‌ای ایجاد نشود که بر نظر کمیته تأثیرگذار باشد، اما می‌دانم که آقای بختیاری‌زاده اینگونه رفتارها را به هیچ عنوان مورد تأیید قرار نمی‌دهند.

تاجرنیا در پاسخ به سوالی درباره احتمال بخشش صالح توسط سهراب بختیاری‌زاده، گفت: هیچ شکی ندارم چرا که اقدامات آقای بختیاری‌زاده مبتنی بر خودخواهی، لجاجت یا تصمیمات آنی نبوده است. به نظرم اگر آن حادثه در یک مصاحبه و در شرایطی آرام‌تر رخ می‌داد،可能اً آن جمله پایانی بیان نمی‌شد.

رئیس هیأت مدیره استقلال ادامه داد: به هر حال، با علم به اینکه این موضوع شخصی نیست، امیدوارم این مسئله به خوبی پایان یابد. ما حتماً از آقای بختیاری‌زاده به صورت جدی حمایت خواهیم کرد تا قدرت سرمربی تیم حفظ شود و بتواند دیسیپلین خود را در تیم با جدیت پیاده کند؛ ولی در عین حال، ظرفیت‌های خوب خود را نیز به آسانی از دست نخواهیم داد. امیدواریم با توجه به وضعیت کنونی و پشیمانی صالح حردانی، سرمربی تیم نیز تجدیدنظر کند و این مسئله به بهترین نحو حل و فصل گردد.

بیشتر بخوانید: دو معاون باشگاه استقلال اخراج شدند

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.