کد خبر 695440
۱۴۰۵/۰۶/۱۸ ۲۰:۴۶

آخرین آزمون تنیسور‌ها پیش از رقابت‌های آسیایی ناگویا/ از پیروزی رحمانی تا موفقیت تیم‌های دو نفره ایران

ساعت 24 - تنیسور‌های کشورمان در آستانه اردوی بازی‌های آسیایی ناگویا با رقبای معتبر جهانی خود به رقابت پرداختند.
آخرین محک تنیسور‌ها پیش از بازی‌های آسیایی ناگویا/ از پیروزی رحمانی تا برتری تیم‌های دونفره ایران
باشگاه خبرنگاران جوان - تنیسورهای ایرانی در آستانه دوره بازی‌های آسیایی ناگویا به رقابت در مسابقات تور جهانی تنیس پرداخته‌اند. در این میان، مشکات الزهرا صفی که موفق به صعود به جدول اصلی شده، در نخستین دیدار خود به مصاف نماینده‌ای از تونس رفته است و این مسابقه همچنان در حال برگزاری است. همچنین ماندگار فرزامی، نماینده دیگر تنیس ایران، با حریفی از انگلستان روبرو شد و این رویارویی را با نتایج ۶ بر ۲ و ۶ بر یک واگذار کرد.
در رشته دونفره، تیم متشکل از ماندگار فرزامی و مشکات الزهرا صفی به مصاف تیمی از تنیسورهای سوئیس و روسیه رفت و این مسابقه با برتری ۴ بر ۶، ۶ بر ۳ و ۱۰ بر ۵ حریف به پایان رسید. در همین حال، کیمیا ثاقب تهرانی و هم تیمی‌اش از هند با حریفانی از روسیه و صربستان به رقابت پرداختند و موفق شدند با نتایج ۶ بر یک، یک بر ۶ و ۱۰ بر ۷ پیروز شده و در مرحله بعدی با تیم‌هایی از ترکیه و کانادا روبرو شوند.
در بخش پسران و در ادامه رقابت‌های تور جهانی تونس، کسری رحمانی با برتری ۶ بر ۳ و ۶ بر یک نماینده‌ای از فرانسه را شکست داد و اکنون در انتظار رویارویی با برنده بازی میان نمایندگان سوریه و انگلستان است. علی یزدانی نیز با تنیسوری از الجزایر مسابقه داشت که این رقابت با نتایج ۳ بر ۶، ۶ بر ۴ و ۷ بر ۶ به نفع نماینده الجزایر خاتمه یافت.
در بخش دونفره این مسابقات نیز کسری رحمانی و علی یزدانی به مصاف تنیسورهایی از فرانسه و لوکزامبورگ رفتند و این دیدار با نتیجه ۶ بر ۳، ۳ بر ۶ و ۱۰ بر ۷ به سود نمایندگان کشورمان به پایان رسید.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.