کد خبر 695678
۱۴۰۵/۰۶/۱۹ ۰۶:۵۹

بقایی: اظهارات نادرست وزیر خارجه آمریکا نمی‌تواند واقعیت‌ها را تحت تأثیر قرار دهد

ساعت 24 - سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تصریح کرد: اظهارات نادرست وزیر خارجه آمریکا درباره دخالت ایران در مسئله یمن و عربستان، نادیده‌گرفتن واقعیت‌ها را امکان‌پذیر نمی‌سازد.
بقایی: دروغ‌های وزیر خارجه آمریکا نمی‌تواند جای واقعیت‌ها را بگیرد

طبق گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی در پی ادعای نادرست وزیر امور خارجه آمریکا درباره دخالت ایران در بحران یمن، در صفحه شخصی خود اظهار داشت:

»نمی‌توان دروغ‌های مارکو روبیو را به عنوان واقعیت جا زد. انصارالله یک نهاد مستقل است که خود تصمیماتش را می‌گیرد؛ نه تحت دستور کسی قرار دارد و نه نماینده دیگران محسوب می‌شود.

عدم ثبات در این منطقه ناشی از مداخلات نظامی آمریکا و سیاست‌های سلطه‌طلبانه‌اش است. اگر واشنگتن واقعا به دنبال صلح باشد، تنها نیازمند یک اقدام ساده است: به فعالیت‌های مخرب و مداخله‌های بی‌ثبات‌کننده‌اش در منطقه ما خاتمه دهد.

صلح در یمن نه با بمب و فشار خارجی به دست می‌آید، بلکه تنها با مذاکرات صادقانه و بر پایه نقشه راهی که میان طرفین توافق شده است، شکل خواهد گرفت.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.