کد خبر 696221
۱۴۰۵/۰۶/۱۹ ۱۷:۱۲

بختیاری‌زاده تمایل به جذب رامین داشت اما او در این راستا همکاری نکرد؛ هیچ یک از تیم‌ها نتوانستند مبلغ مورد نظر ما را برای او تأمین کنند

ساعت 24 - علی تاجرنیا در مورد خروج رامین رضاییان از استقلال و شرایط بند فسخ قرارداد او به بیان توضیحات پرداخت.
بختیاری‌زاده، رامین را می‌خواست اما او همراهی نکرد؛ هیچ تیمی حاضر نشد مبلغ پیشنهادی ما را به او پرداخت کند

علی تاجرنیا در مورد جدایی رامین رضاییان از باشگاه استقلال و همچنین بند فسخ قرارداد او اظهار کرد: «مشاوره‌ای که به رامین داده شد نادرست بود. به او گفته بودند که هر چه بگوید، چون فصل خوبی را پشت سر گذاشته، پذیرفته خواهد شد. اما پس از ناکامی در توافق با استقلال، هیچ تیمی حاضر نشد مبلغ پیشنهادی ما را پرداخت کند.»

او در ادامه بیان کرد: «بختیاری‌زاده خواهان جذب رامین بود، اما او با تیم همکاری نکرد. ساپینتو نیز بر این موضوع تأکید داشت که رضاییان به رقبای استقلال، از جمله فولاد، نرود. من به‌صورت شخصی حمایت زیادی از رامین به عمل آوردم.»

تاجرنیا همچنین در خصوص بند فسخ ۱۰۰ میلیون تومانی قرارداد رضاییان گفت: «اگر دوباره به گذشته برگردم، باز هم همین بند فسخ ۱۰۰ میلیون تومانی را تعیین می‌کردم. این رقم اصلاً غیرمنطقی نیست و ما تصمیمی به نفع باشگاه گرفتیم. اگر زمان به عقب برگردد، این رامین خواهد بود که با استقلال به توافق می‌رسد.»

بیشتر بخوانید: تلاش استقلال برای رساندن کاپیتان به بازی السد قطر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.