کد خبر 696284
۱۴۰۵/۰۶/۱۹ ۱۹:۰۴

از تصمیم سازمان لیگ شگفت‌زده شدم؛ پرسپولیس هیچ درخواستی برای تأخیر در بازی ارسال نکرد

ساعت 24 - مدیر تیم پرسپولیس بیان کرد که این باشگاه بر خلاف توصیه سازمان لیگ، هیچ گزارشی برای لغو مسابقه با خیبر فرستاده است.
از تصمیم سازمان لیگ تعجب کردم؛ پرسپولیس هیچ نامه‌ای برای تعویق بازی نزده بود

محسن خلیلی در خصوص تصمیم سازمان لیگ در رابطه با لغو بازی سرخپوشان مقابل خیبر خرم‌آباد گفت: پس از اینکه لیست تیم ملی امید اعلام شد و سه تن از بازیکنان ما در این جمع قرار گرفتند، باشگاه به طور کامل آمادگی خود را برای همکاری با تیم ملی امید به منظور دستیابی به موفقیت‌های این تیم در مسابقات آسیایی پیش رو اعلام کرد. همان‌طور که مشاهده کردید، پرسپولیس طبق زمان‌بندی، ایری، لطیفی‌فر و شهرآبادی را در خدمت کادر فنی تیم ملی امید قرار داد.

او افزود: در حالی که برخی باشگاه‌ها هیچ‌گونه همکاری‌ای با فدراسیون و سازمان لیگ نداشتند، ما تلاش کردیم تا منافع تیم ملی امید را تامین کنیم و حتی اعلام کردیم که برای بازی در برابر خیبر در هفته هفتم لیگ برتر مشکلی نخواهیم داشت.

خلیلی اظهار داشت: سازمان لیگ به ما اطلاع داد که از آن‌جا که سه بازیکن خود را در راستای همکاری با تیم امید در اختیار ندارید، می‌توانید با ارسال نامه‌ای رسمی برای لغو این بازی درخواست دهید، اما ما هیچ نامه‌ای ارسال نکردیم و هیچ درخواستی برای تعویق این دیدار نداشتیم.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: تصمیم‌گیری که به‌یکباره از سوی سازمان لیگ اتخاذ شد، به وضوح برای ما عجیب است؛ چرا که ما نمی‌دانیم چگونه دیداری که تنها یک بازیکن از آن در اردوی تیم امید حضور دارد، باید لغو شود. به هر حال، ما همچنان برای این مسابقه آماده‌ایم و هیچ تغییری در تمرینات و برنامه‌ریزی‌مان برای رویارویی با خیبر اعمال نکرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: به لغو بازی اعتراض داریم و تا آخر هم پیگیری خواهیم کرد؛ چرا باید پرسپولیس تاوان همکاری‌اش با تیم ملی را بپردازد؟

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.