کد خبر 698400
۱۴۰۵/۰۶/۲۲ ۰۴:۵۰

اختصاص ۴۰۰ همت به حمایت از صنایع / آسیب به کارخانه‌های تولید اسلب به‌دلیل قطع برق+ فیلم

ساعت 24 - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که تدابیری برای تخصیص نزدیک به ۴۰۰ همت منابع مالی به واحدهای صنعتی آسیب‌دیده از شرایط فعلی و اختلالات در زنجیره تأمین در حال انجام است.
تخصیص ۴۰۰ همت برای حمایت از صنایع / آسیب به واحد‌های تولید اسلب به دلیل قطعی برق+ فیلم
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - سعید شجاعی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، از برنامه‌ریزی برای تخصیص تقریبی ۴۰۰ همت منابع مالی به واحدهای صنعتی که متأثر از شرایط فعلی و اختلالات موجود در زنجیره تأمین آسیب دیده‌اند، خبر داد.
شجاعی در رابطه با اقدامات حمایتی از واحدهای صنعتی بیان کرد: این حمایت‌ها تنها به شهرک‌های صنعتی محدود نمی‌شود و به‌ویژه واحدهایی که تحت تأثیر وضعیت موجود، با چالش‌های جدی در زنجیره تأمین و تولید مواجه شده‌اند، در نظر گرفته شده‌اند.
وی افزود: در حال حاضر در حال برنامه‌ریزی با همکاری بانک مرکزی هستیم. طبق توافقی که بین وزیر صمت و رئیس کل بانک مرکزی انجام شده، قرار است حدود ۴۰۰ همت منابع مالی به این واحدها اختصاص یابد و جزئیات سازوکار آن در حال تدوین است.
تشکیل کارگروه مشترک برای مدیریت محدودیت برق صنایع
معاون وزیر صمت در خصوص محدودیت‌های تأمین برق برای صنایع اذعان کرد: پس از روز صنعت و معدن و به دستور رئیس‌جمهور، کارگروهی در این زمینه شکل گرفت و همکاری‌های مثمرثمری میان وزارت صمت و وزارت نیرو آغاز شد.
شجاعی ادامه داد: هرچند که تمام تعهدات در این خصوص به‌طور کامل به انجام نرسید، اما توانستیم برای اکثر شهرک‌های صنعتی محدودیت برق را حداکثر به یک روز کاهش دهیم.
وی همچنین با اشاره به آسیب‌های وارده به چند زنجیره تولید گفت: متأسفانه در برخی زنجیره‌ها با مشکلاتی مواجه شدیم و به‌خصوص در واحدهای اسلب با چالش‌های بنیادینی روبه‌رو بودیم، اما تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا از بروز آسیب به زنجیره تولید جلوگیری کنیم.

 

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.