اعتمادها به بریکس در بحبوبحه تنش های جهانی افزایش یافته است
به گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، «نارندرا مودی»، نخست وزیر هند امروز –یکشنبه- گفت که اعتماد کشورهای جنوب جهانی به بریکس در بحبوحه تنشهای فزاینده در سرتاسر جهان افزایش یافته است.
وی در جریان سخنرانی آغازین در نشست رهبران بریکس در دهلنی نو گفت: «ما تلاش کردیم رشد جهانی فراگیر را از طریق بریکس توسعه دهیم».
وی اظهار داشت: «ما باورداری که مزایای راهکارهای توسعهیافته در بریکس نباید تنها به خود این گروه محدود شود بلکه باید متناسب با نیازهای جنوب جهانی، قابلانطباق و در دسترس باشند».
نخست وزیر هند با اشاره به اینکه شمار تنشها در جهان به صورت مکرر در حال افزایش است گفت که پاندمی، فجایع آب و هوایی و وقفه در زنجیره تامین،نشان داده است که در جهان در هم تنیده امروز، هیچ بحرانی به یک منطقه محدود نیست و این دلیلی است که ما باید بر تقویت تابآوری در همه عرصهها تمرکز کنیم.
مودی تاکیدکرد: «اعتماد کشورهای جنوب جهانی به بریکس افزایش یافته است.»