کد خبر 698786
۱۴۰۵/۰۶/۲۲ ۱۲:۴۴

متروی تهران تا این تاریخ بدون هزینه است

ساعت 24 - طرح ارائه خدمات رایگان به مترو و اتوبوس که به موازات شروع جنگ چهل روزه در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ با پیشنهاد شهردار تهران و تأیید شورای شهر در پایتخت به مرحله اجرا درآمد، به مدت بیشتری تا اول آبان ادامه خواهد داشت.
متروی تهران تا این تاریخ رایگان است

امروز در صحن شورای شهر تهران، طرح رایگان نمودن سیستم مترو و اتوبوس تندرو پس از بحث و بررسی‌های انجام‌شده توسط اعضای شورا با ۱۱ رأی موافق به تصویب رسید و دوباره تمدید گشت.

بر اساس گزارش ایرنا، این طرح که پس از چندین دوره تمدید امروز دوباره به صحن شورا ارجاع شده بود، باز هم آماده تمدید گردید.

این طرح مربوط به ارائه خدمات رایگان به شهروندان در سیستم مترو و اتوبوس، همزمان با آغاز جنگ چهل‌روزه در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ به پیشنهاد شهردار تهران مطرح و در شورای شهر به تصویب رسید و همچنان در حال اجراست.

مدت اعتبار این طرح تا نخستین روز آبان تمدید گردید.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.