کد خبر 699123
۱۴۰۵/۰۶/۲۲ ۱۸:۴۸

پزشکیان دهلی نو را به مقصد تهران ترک کرد

ساعت 24 - تهران-ایرنا--رئیس جمهور پس از شرکت و سخنرانی در اجلاس سران کشورهای عضو بریکس، همایش اقتصادی سران عضو بریکس و بریکس پلاس با بدرقه شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند، دهلی‌نو را به مقصد تهران ترک کرد.
پزشکیان دهلی نو را به مقصد تهران ترک کرد

به گزارش ایرنا از ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان در جریان این سفر سه روزه با رؤسای جمهور هند و آفریقای جنوبی، نخست‌وزیران مالزی، هند و اتیوپی و ولیعهد ابوظبی دیدار و درباره گسترش روابط دوجانبه و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کرد.

نشست صمیمانه با رهبران ادیان، نخبگان و بازرگانان کشور هند نیز از دیگر برنامه‌های این سفر بود که با استقبال گسترده فعالان فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی هند برگزار شد. در ادامه برنامه‌ها رئیس جمهور در مراسم غرس نهال یادبود همراه با سران کشورهای عضو بریکس حضور یافت و در گفت‌وگویی با شبکه خبری ایندیا تودی هند به تبیین مواضع و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف پرداخت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.