کد خبر 699537
۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۰۹:۲۸

فیصل بن فرحان: حاکمیت سرزمینی عربستان هیچ‌گاه زیر سؤال نمی‌رود/ هر نوع اختلال در زنجیره تأمین انرژی عواقبی فراتر از منطقه خواهد داشت

ساعت 24 - وزیر خارجه عربستان پس از حملات هوایی به خط لوله انتقال نفت در شرق به غرب کشور، بر عزم راسخ عربستان و شورای همکاری خلیج فارس برای حفظ امنیت و ثبات در این منطقه تأکید کرد.
فیصل بن فرحان: تمامیت ارضی عربستان خدشه‌ناپذیر است/ هرگونه اختلال در مسیر انرژی پیامدهایی فراتر از منطقه خواهد داشت

به گزارش خبرآنلاین، فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان، در حین حضور در اجلاس بریکس که در دهلی نو، پایتخت هند برگزار گردید، بر لزوم حفظ تمامیت ارضی عربستان تأکید کرد و اعلام نمود که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس هیچ‌گونه تعرضی به سرزمین‌ها یا تأسیسات خود را، فارغ از هر گونه بهانه یا توجیه، قابل قبول نخواهند دانست.

بر اساس اطلاعات ایرنا، این وزیر سعودی در همین راستا به اهمیت ناوبری پایدار در تنگه هرمز و دیگر گذرگاه‌های دریایی اشاره کرد و بیان داشت که ثبات این آبراه‌ها به طور مستقیم با امنیت انرژی و تجارت جهانی در ارتباط است.

او افزود که هرگونه اختلال در این مسیرها عواقبی فراتر از منطقه به همراه خواهد داشت و تأثیراتی بر کل اقتصاد جهانی خواهد گذاشت.

فیصل بن فرحان اظهار داشت که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس مایل هستند تا همکاری‌های مشترک خود را با طرف‌های مختلف تقویت کرده و به منظور تأمین امنیت مسیرهای دریایی و حفاظت از منافع حیاتی همگان، تلاش کنند.

در روز جمعه، عربستان اعلام کرد که به علت حملات پهپادی ادعایی از عراق، خط لوله‌ای که نفت را از میادین نفتی بزرگ در شرق به دریای سرخ در غرب منتقل می‌کند، بسته شده است. مقامات منطقه‌ای به خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کردند که انصارالله به گروه‌های عراقی در اجرای این حملات یاری رسانده‌اند.

حملات انصارالله باعث کاهش شدید صادرات نفت سعودی به آسیا شده است، به طوری که طبق داده‌های مرکز پایش کپلر، صادرات از حدود ۳.۴ میلیون بشکه در روز در ژوئن به تنها ۱۲۸ هزار بشکه در اوت رسیده است، هرچند که در ماه جاری به میزان ۷۰۰ هزار بشکه افزایش یافته است.

315

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.