تخریب یک دستگاه پهپاد پیشرفته MQ۱
ساعت 24 - تهران-ایرنا- در گزارشی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خبر از نابودی یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۱ در آسمان تنگه هرمز منتشر شده است.
بر اساس گزارش ایرنا از منابع خبری سپاه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای اعلام کرد: به تازگی یک پهپاد پیشرفته از نوع MQ۱ توسط سامانه نوین پدافند هوایی سپاه و تحت نظارت شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور بر فراز آسمان تنگه هرمز شناسایی و هدف قرار گرفت.
قبل از این، ستاد نیروی دریایی سپاه در تاریخ ۱۹ شهریور ماه اطلاعیهای منتشر کرده بود و اعلام نمود: با مدد و یاری خداوند، یک فروند شناور بدون سرنشین (شمپاد) دشمن با شناسه بدنه ۵۸۳۸ و نوع «سیلدرون»، در ورودی تنگه راهبردی هرمز زیر آتش قرار گرفت و در اجرای مأموریت تجاوزکارانهاش ناکام ماند.(متن کامل خبر را اینجا بخوانید)