کد خبر 700200
۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۲۰:۱۶

مترو و بی‌آرتی در تهران تا دو ماه آینده به صورت رایگان ارائه می‌شود

ساعت 24 - شورای اسلامی شهر تهران با تصویب تمدید دو ماهه طرح حمل‌ونقل عمومی رایگان، شهروندان می‌توانند تا تاریخ ۲۲ آبان‌ماه از خدمات مترو و اتوبوس‌های بی‌آرتی بدون پرداخت هزینه بهره‌مند شوند.
مترو و بی‌آرتی تا دو ماه آینده در تهران رایگان است

علل حفظ رایگان بودن مترو و بی‌آرتی در تهران

حامیان این طرح به شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی و همچنین حمایت از مردم اشاره کرده و آن را دلیلی برای ادامه رایگان بودن حمل‌ونقل عمومی عنوان کردند. آنها همچنین به درخواست‌های مکرر دانش‌آموزان و دانشجویان برای ادامه این سیاست اشاره نمودند.

از سوی دیگر، برخی اعضای شورا نسبت به کاهش درآمدهای حاصل از مترو و سیستم حمل‌ونقل اتوبوسی و احتمال تاثیر منفی آن بر کیفیت خدمات و زیرساخت‌ها ابراز نگرانی کردند. معاون شهردار تهران تصریح کرده است که در بودجه سال ۱۴۰۵ بیشتر هزینه‌های مربوط به مترو از منابع شهرداری تأمین خواهد شد و درآمد به‌دست‌آمده از فروش بلیت تنها بخشی اندک از تأمین مالی این حوزه را شامل می‌شود.

با تصویب این لایحه، دسترسی رایگان به مترو و بی‌آرتی تهران تا ۲۲ آبان ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.

اتوبوس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.