کد خبر 700383
۱۴۰۵/۰۶/۲۴ ۰۴:۴۶

سرتوپ وحشتناک صالح: فیرمینو رفت و برنگشت! (عکس)

ساعت 24 - سرتوپ فوق‌العاده حردانی مقابل روبرتو فیرمینو یکی از صحنه‌های جالب بازی استقلال و السد بود.
سرتوپ وحشتناک صالح: فیرمینو رفت و برنگشت! (عکس)

به گزارش ورزش سه، صالح حردانی در کارهای دفاعی استقلال مقابل السد روز شلوغی داشت و از این بازی سخت با عملکردی مطلوب خارج شد، مهار اکرم عفیف، پوشش کامل کانال کناری، تاثیرگذاری روی گل دوم استقلال و خلق چند موقعیت گلزنی روی پرس و توپ‌گیری او یک نمایش فوق‌العاده بود.

در یکی از صحنه‌های مسابقه در شرایطی که صالح کات‌بک بازیکن السد را قطع کرده بود استپ او به سمت دروازه استقلال بود و روبرتو فیرمینو با کوله‌باری از تجربه پرس را از همان نقطه شروع کرد تا صالح را وادار به اشتباه کند یا حداقل یک کرنر برای تیمش بگیرد اما او تصمیمی گرفت که ریسکی و شجاعانه بود و با زدن سرتوپ ستاره برزیلی السد را کامل از جریان بازی خارج کرد! 

فیرمینیو بعد از اینکه با سرعت بالایی به سمت صالح حرکت کرده بود در ادامه لحظاتی طول کشید تا از پشت مدافعان استقلال وارد جریان بازی شود و برای چند لحظه کامل مسابقه را رها کرده بود!

2537355

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.