کد خبر 700642
۱۴۰۵/۰۶/۲۴ ۱۳:۲۳

رفتار عجیب دو ستاره ایرانی در لیگ نخبگان آسیا

ساعت 24 - سردار آزمون و دانیال اسماعیلی فر به تعویض خود معترض بودند.
رفتار عجیب دو ستاره ایرانی در لیگ نخبگان آسیا

تراکتور در اولین قدم آسیایی فصل، مقابل شباب‌الاهلی امارات شکست خورد؛ اما در جریان این مسابقه، دو تعویض هم توجه‌ها را به خود جلب کرد؛ تعویض‌هایی که ظاهراً برای دو بازیکن ایرانی چندان خوشایند نبود.

دقیقه ۶۴، ژاردین تصمیم گرفت سردار آزمون را از زمین بیرون بکشد. مهاجم ایرانی هنگام خروج، واکنش خاصی داشت؛ بازیکنانی که برای خسته‌نباشید به سمتش آمده بودند را تحویل نگرفت و حتی با متئوسائو، بازیکنی که قرار بود جای او وارد زمین شود، دست نداد. آزمون بدون مکث مستقیماً به سمت نیمکت رفت و نشست؛ رفتاری که به وضوح نشان می‌داد از تصمیم سرمربی راضی نیست.حتی توضیحات مربی شباب الاهلی هم او را قانع نکرد و عصبانیت سردار برای دقایقی ادامه داشت.

این تنها صحنه قابل توجه در مورد تعویض‌ها نبود. دانیال اسماعیلی‌فر هم هنگام خروج از زمین، چندان خشنود به نظر نمی‌رسید و واکنش او نشان می‌داد که از تصمیم کادرفنی رضایت کامل ندارد؛ البته رفتار او به هیچ عنوان به اندازه واکنش آزمون تند و عصبی نبود ولی ناراحتی از چهره او به صورت واضح معلوم بود.

دو بازیکن ایرانی، دو واکنش عحیب به یک اتفاق مشابه؛ تعویضی که ظاهراً به مذاق هیچ‌کدام چندان خوش نیامد. در نهایت هم تراکتور در شبی که می‌توانست شروع متفاوتی در آسیا داشته باشد، زمین را با شکست ترک کرد.

بیشتر بخوانید: تیم امید با ترکیب ناقص راهی بازی‌های آسیایی شد

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.