کد خبر 700870
۱۴۰۵/۰۶/۲۵ ۰۹:۴۹

استقلال با حضور دو دروازه‌بان در جام ملت‌های آسیا

ساعت 24 - در صورتی که شرایط فعلی بدون تغییر ادامه پیدا کند، استقلال احتمالاً هنگام حضور در جام ملت‌های آسیا از دو دروازه‌بان بهره خواهد برد.
استقلال با ۲ دروازه‌بان در جام ملت‌ها

یکی از ریشه‌های اصلی شکل‌گیری عملکرد امیدوارکننده و رسیدن استقلال به نتایج مطلوب—همراه با کم‌گل خوردن این تیم—درخشش حبیب فر عباسی است. دروازه‌بانی که در همین مقطع و طی ۸ بازی انجام‌شده، فقط یک بار شاهد باز شدن دروازه‌اش بوده است.

به نظر می‌رسد فر عباسی در فهرست احتمالی امیر قلعه‌نویی برای مراحل بعدی هم جایگاه داشته باشد و از همین حالا مسیر آماده‌سازی خود را برای رسیدن به جام ملت‌های ۲۰۲۷ آغاز کند. در همین چارچوب، محمد خلیفه نیز با روند قابل‌قبول و رو به رشدش در لیگ بیست‌وششم، تلاش می‌کند حضورش در تمرین‌ها و اردوهای تیم ملی را استمرار ببخشد. اگر این دو سنگربان بتوانند همین روند را ادامه دهند، استقلال به احتمال زیادی در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ صاحب دو نماینده در چارچوب دروازه تیم ملی خواهد شد؛ چراکه خلیفه نیز باید نیم فصل دوم لیگ برتر را به استقلال برگردد و در نهایت، این زمان‌بندی می‌تواند زمینه‌ساز حضور او در رقابت‌های ملی باشد. البته او از همان ابتدای فصل دوست داشت چنین روندی را پیگیری کند و حتی قراردادش را هم بر همین اساس بسته بود، اما بسته نشدن پنجره نقل‌وانتقالات آبی‌پوشان باعث شد در ادامه کار، دوباره به آلومینیوم اراک بازگردد.

قرار است جام ملت‌های آسیاِ زمستان امسال در عربستان برگزار شود.

بیشتر بخوانید: پیشکسوتان استقلال نگران شادی پس از گل من بودند/ مطمئن هستم دایی و قلعه‌نویی وعده بیخودی نداده‌اند

محمد خلیفه


 

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.