کد خبر 701490
۱۴۰۵/۰۶/۲۵ ۱۵:۲۷

نخستین محموله خودروها به منطقه آزاد مهران رسید

ساعت 24 - ایلام (ایسنا) - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی مهران از ورود اولین محموله خودروها به این منطقه خبر داد و خاطرنشان کرد: این رویداد نشان‌دهنده آغاز دوران جدیدی در فعالیت‌های اجرایی و اقتصادی منطقه آزاد مهران است.
نخستین محموله خودروهای منطقه آزاد مهران وارد شد

مهدی رعیتی با انتشار این خبر به تشریح نکات مرتبط پرداخت و گفت: این رویداد تجاری نتیجه تلاش‌های مداوم، ارتقاء و آماده‌سازی زیرساخت‌ها و همچنین راه‌اندازی مدیریت امور گمرکی سازمان و مرکز شماره‌گذاری پلاک خودرو می‌باشد.

او همچنین می‌افزاید: در روزهای آتی، با حضور مقامات ملی و استانی، از پلاک‌های ویژه منطقه آزاد مهران رونمایی می‌شود و خودروهای وارداتی نیز به متقاضیان تحویل داده خواهد شد.

بر اساس گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی منطقه آزاد مهران، در تاریخ چهارشنبه ۲۵ شهریور، این مراسم بخشی از فرایند تحولی به سوی بهره‌برداری و ارائه خدمات اقتصادی در منطقه آزاد مهران است و می‌تواند چشم‌انداز جدیدی برای شهروندان ایلام و فعالان اقتصادی این استان فراهم آورد.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.