کد خبر 701671
۱۴۰۵/۰۶/۲۵ ۱۸:۵۵

آیا دولت وقوع جنگ‌های ۱۲ روزه و ۴۰ روزه را پیش‌بینی کرده بود؟/ حسین‌زاده: در زمان جنگ، موضوع در جلسات هیات دولت مطرح بود

ساعت 24 - معاون پزشکیان در گفت‌وگو با خبرآنلاین درباره پیش‌بینی وقوع جنگ‌های اخیر در دولت اظهار داشت: اگر به دوران پیش از جنگ ۱۲ روزه بازگردیم، به نظر من ممکن است چنین فرضیه‌ای مطرح نبوده باشد؛ اما در مورد جنگ ۴۰ روزه، این احتمال وجود داشت که جنگ از سر گرفته شود و این موضوع در طول جلسات دولت نیز مورد بحث قرار می‌گرفت.
آیا دولت جنگ‌های ۱۲ روزه و ۴۰ روزه را پیش‌بینی می‌کرد؟/ حسین‌زاده: در دوران جنگ جلسات هیات دولت موضوعی بود

خبرآنلاین: عبدالکریم حسین زاده، معاون رئیس جمهوری، در گفت‌وگو با خبرآنلاین به بررسی مسائل مربوط به وفاق و نیز جنگ ۴۰ روزه پرداخت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا قبل از شکل‌گیری جنگ‌های ۱۲ روزه و ۴۰ روزه، احتمال آغاز آن‌ها در قالب دولت مطرح بوده است؟ اظهار داشت: اگر به دوران پیش از جنگ ۱۲ روزه نگاه کنیم، به عقیده من احتمال چندانی برای وقوع آن مطرح نبود؛ اما در خصوص جنگ ۴۰ روزه، بله، احتمال ازسرگیری جنگ وجود داشت و این موضوع در جلسات دولت هم مطرح می‌شد.

حسین‌زاده ادامه داد: تیم مذاکره‌کننده به‌طور تمام‌قد برای گفتگوها تلاش می‌کرد، با این حال حتی اگر یک درصد امکان بروز حوادث ناخوشایند وجود داشت، بایستی برای رویارویی با آن آماده می‌شدیم. بنابراین، دولت کوشید تا در تأمین کالاهای اساسی و دیگر نیازها غافلگیر نگردد.

در ارتباط با برگزاری جلسات هیأت دولت در زمان جنگ، وی اظهار داشت: بسیاری از جلسات ما موضوعات خاصی را شامل می‌شد و آقای پزشکیان و آقای عارف به طور مرتب درباره مسائل مختلف جلسات را تشکیل می‌دادند. هم‌اکنون نیز جلسات دولت به شکل منظم و ثابت برگزار می‌شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.