کد خبر 701747
۱۴۰۵/۰۶/۲۵ ۲۰:۲۴

یحیی سریع: حمله به آرامکو و پایگاه هوایی عربستان سعودی انجام شد

ساعت 24 - سخنگوی نیروهای مسلح یمن در گزارشی به ۴۵۰ مورد حمله هوایی نیروهای سعودی به یمن اشاره نمود و از دو عملیات بزرگ شامل پرتاب ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد به سمت شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط خبر داد.
یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی عربستان سعودی را درهم کوبیدیم

بر اساس گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از المسیره، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که این نیروها دو عملیات نظامی را به انجام رسانده‌اند. یکی از این عملیات‌ها شامل حمله به تأسیسات شرکت آرامکو در ینبع با استفاده از ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد بود و دیگری نیز حمله به پایگاه هوایی خمیس مشیط با شلیک چندین موشک بالستیک انجام شد.

در این بیانیه تصریح شده است: رژیم سعودی به مدت ۱۲ سال با ادامه تجاوزات ظالمانه و محاصره وحشیانه خود بر علیه ملت ما در حال عمل است. این هفته، حملات خود را به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش داده و بیش از ۴۵۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است.

یحیی سریع همچنین گفت: در واکنش به این تجاوزات بی‌رحمانه علیه ملت و کشورمان، نیروهای مسلح یمن با یاری خداوند دو عملیات نظامی کلیدی را ساماندهی کردند؛

اولین عملیات به هدف قرار دادن تأسیسات آرامکو در ینبع با ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد اختصاص داشت. به لطف خدا، این حملات با دقت و به طور مستقیم صورت پذیرفت و منجر به بروز آتش‌سوزی‌های عظیم و ویرانی گسترده شد.

عملیات دوم شامل حمله به پایگاه هوایی خمیس مشیط بود که با تعداد قابل توجهی از موشک‌های بالستیک انجام شد و این حمله نیز به لطف خداوند، دقیق ارزیابی گردید.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تأکید کرد: ما به دفاع از کشور و مردم خود ادامه خواهیم داد و با مدد الهی و توکل به خدا به دشمن سعودی درس‌هایی فراموش نشدنی خواهیم آموخت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: مصمم به ادامه عملیات نظامی خود در عمق خاک عربستان سعودی هستیم، ضمن این‌که مراکز تجمع مزدوران سعودی را هدف قرار خواهیم داد و معادله محاصره در برابر محاصره و تشدید در مقابل تشدید را تا زمانی که تجاوزات متوقف و محاصره علیه کشورمان پایان یابد، تثبیت خواهیم کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.