کد خبر 702193
۱۴۰۵/۰۶/۲۶ ۱۱:۳۷

باهنر: دیگر جنگ جدی نخواهیم داشت؛ یعنی دیگر تهران و اصفهان بمباران نمی‌شوند

ساعت 24 - محمدرضا باهنر درباره پیش بینی خود از حملات آمریکا و اسرائیل به ایران گفت که؛ دیگر جنگ تمام‌عیار نظامی اتفاق نمی‌افتد.
باهنر: دیگر جنگ جدی نخواهیم داشت؛ یعنی دیگر تهران و اصفهان بمباران نمی‌شوند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفت و گویی در شبکه 5 تهران درباره حملات آمریکا به ایران بیان کرد: تحلیل من این است که دیگر جنگ تمام‌عیار نظامی اتفاق نمی‌افتد. ممکن است گاه‌گاهی حملاتی انجام شود، اما اینکه یک جنگ جدی نظامی شکل بگیرد و مثلاً تهران یا اصفهان را بمباران کنند، به نظرم اتفاق نمی‌افتد.

وی ادامه داد: برای این تحلیل هم استدلال و دلیل دارم؛ چراکه اگر تمام حملاتی را که تاکنون انجام داده‌اند، در نظر بگیریم و داده و ستاده آنها را در این زد و خوردها در کفه ترازو قرار دهیم، آنچه از دست داده‌اند، بیش از چیزی است که به دست آورده‌اند.

29215

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.