کد خبر 702335
۱۴۰۵/۰۶/۲۶ ۱۴:۰۶

رئال مادرید از حق اظهار نظر بازیکنانش حمایت کرد؛ امباپه: به مشکلات مردم می‌اندیشم

ساعت 24 - رئال مادرید اعلام کرد که بازیکنانش در ابراز نظر خود در مورد پیام‌های حمایتی از مردم سئوتا از آزادی کامل برخوردارند؛ این موضع پس از عمل ناگهانی امباپه و وینیسیوس مطرح گردید.
رئال مادرید از حق آزادی بیان بازیکنانش دفاع کرد؛ امباپه: به رنج مردم فکر می‌کنم

رئال مادرید از حق بازیکنان خود برای بیان دیدگاه‌های مختلف حمایت کرد؛ این موضع به‌ویژه پس از آن بیان شد که کیلیان امباپه و وینیسیوس جونیور پیش از برگزاری دیدار سه‌شنبه شب خود با الچه، پیغام همبستگی با شهروندان سئوتا را بر روی لباس‌های خود به نمایش گذاشتند.

بازیکنان حاضر در این رقابت قبل از شروع مسابقه با تی‌شرت‌هایی وارد میدان شدند که جمله «ما همه کابایاس هستیم» بر روی آنها درج شده بود. «کابایاس» لقب اهالی سئوتا، منطقه‌ای در شمال آفریقا تحت کنترل اسپانیا، را به تصویر می‌کشد.

با این حال، امباپه و وینیسیوس لباس‌هایشان را به گونه‌ای بالا زدند که نوشته آنها پوشیده بماند و همچنین در هنگام خروج از تونل، نشان‌های روی لباس‌های خود را به طور کلی از تن درآوردند. ایبراهیما کوناته، دیگر بازیکن رئال مادرید، نیز پیراهنش را در دست گرفته و آن را نپوشید.

این اقدام حمایتی بدین علت انجام شد که در ماه جولای بیش از ۷۰ هزار ورود غیرقانونی از مراکش به سئوتا رخ داد که این واقعه باعث شکل‌گیری موجی از حرکت‌های همبستگی در تمامی نقاط اسپانیا شد.

یکی از مقامات رئال مادرید به رویترز اظهار داشت که باشگاه با درخواست الچه برای نمایش همبستگی از طریق تی‌شرت‌ها موافقت کرده، اما به عنوان یک نهاد مستقل به دیدگاه‌های متنوع احترام می‌گذارد و به هر بازیکن این آزادی را داده که خود درباره پوشیدن یا نپوشیدن تک‌تیکه تازه تصمیم بگیرد.

این باشگاه در بازی سه‌شنبه هفته گذشته خود در لیگ قهرمانان اروپا مقابل اینتر، تماشاگرانش را ترغیب کرد تا با نمایش تیفوهایی در حمایت از سئوتا، با پرچم‌های مربوط به این منطقه در ورزشگاه حاضر شوند.

امباپه و وینیسیوس

اکنون طرح پوشیدن این تی‌شرت‌ها به پیشنهاد انجمن تجاری والنسیا مطرح شده و بارسلونا نیز تصمیم به عدم استفاده از آنها در مسابقه روز یکشنبه خود مقابل لوانته گرفت.

امباپه در گفت‌وگویی که روز چهارشنبه با روزنامه اسپانیایی آاس داشت، بیان کرد که همواره نسبت به مردم سئوتا فکر می‌کند، در عین حال می‌خواهد به درد و رنج مهاجرانی که در این مسیر آسیب دیده یا جان خود را از دست داده‌اند، نیز توجه داشته باشد.

او گفت: «من همچنین می‌خواستم به تمامی کسانی که در سختی به سر می‌برند، فکر کنم، زیرا در نهایت من یک انسان هستم و نمی‌خواهم رنج یک گروه را بر دیگران ارجحیت دهم.»

در روز دوشنبه، الزلزولی، بازیکن مراکشی رئال بتیس، پس از پوشیدن تی‌شرت مشابه قبل از دیدار با ویارئال، با موجی از واکنش‌های توهین‌آمیز در شبکه‌های اجتماعی مواجه گردید. او در پاسخ به این حملات، در بیانیه‌ای اعلام کرد که هیچ عذرخواهی برای این اقدام نخواهد کرد و تأکید داشت که این پیام حمایت از یک اجتماع و یک موضوع اجتماعی بوده و ارتباطی با جنجال‌های سیاسی ندارد.

بیشتر بخوانید: بارسلونا هم وارد جنجال امباپه و وینیسیوس شد

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.