واکنش رئیس هیئت فوتبال کرمانشاه به ماجرای سرقت از داوران!
به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین؛ جواد مرادی در مورد سرقتی که از رختکن داوران در مسابقه تیمهای فوتبال بعثت کرمانشاه و نفت و گاز گچساران انجام شده است، توضیح داد: ما از طریق ناظر مسابقه مطلع شدیم که در رختکن شکستگی رخ داده و وسایل داوران به سرقت رفتهاند. این وضعیت بدون سابقه بود و در طول دو سالی که بعثت در لیگ دسته اول حضور داشته، چنین اتفاق غیرعادیای در ورزشگاه آزادی کرمانشاه مشاهده نشده بود.
تسنیم گزارش داد: در پاسخ به این سؤال که آیا تعداد مأموران انتظامی در استادیوم آزادی کرمانشاه کافی بوده یا خیر، او تأکید کرد: در ورزشگاه نیروی انتظامی به مقدار کافی موجود بود و تعداد آنها به بیش از 100 نفر میرسید. هیچکس به رختکن داوران دسترسی نداشت و دو مأمور انتظامی نیز در راهرو منتهی به رختکنها به این منظور حضور داشتند.
رئیس هیئت فوتبال شهرستان کرمانشاه درباره عدم استفاده از دوربین مداربسته در ورودی رختکن داوران به تسنیم گفت: متأسفانه در ورودی این رختکن از دوربین مداربسته استفاده نشده بود. با این وجود، تمام الزامات سازمان لیگ در ورزشگاه آزادی رعایت شده و در حال حاضر مأموران انتظامی به صورت تخصصی در حال بررسی موضوع هستند.
مرادی با اشاره به نارضایتی مردم کرمانشاه از این اتفاق، بیان داشت: ما بهطور جدی پیگیری میکنیم تا علت این حادثه مشخص شود. همچنین مردم مهماننواز کرمانشاه تا کنون به بازیکنان و داوران هیچ توهینی نکردهاند. سرنخهایی بهدست آمده که مقامات انتظامی در صورت کسب اطلاعات بیشتر، نتایج را اعلام خواهند کرد.
در جریان برگزاری مسابقه بین تیمهای بعثت کرمانشاه و نفت و گاز گچساران در ورزشگاه آزادی کرمانشاه که شب گذشته (چهارشنبه) برگزار شد، رختکن داوران به سرقت رفت و یک تلفن همراه، یک حلقه ازدواج و مقداری پول از اقلام آنان دزدیده شد.
251251